Home Vijesti Produženi boravak za osnovnoškolce u OMNIA Centru za strane jezike

Produženi boravak za osnovnoškolce u OMNIA Centru za strane jezike

363
0

S početkom školske godine, u velikim problemima su se našli roditelji osnovnoškolaca koji su ostali bez produženog boravka. Rješenje im je danas ponudio Omnia – centar za strane jezike.

Od ove školske godine OMNIA Centar za strane jezike, koji se nalazi u centru grada na adresi Trpimirova 4, roditeljima djece 2., 3. i 4. razreda osnovne škole nudi uslugu produženog boravka i pomoći sa školskom zadaćom. Iz OMNIJE poručuju da je usluga namijenjena djeci s ciljem da vrijeme iza nastave provedu u stimulativnom okruženju u kojem će u društvu vršnjaka na kreativan i zabavan način rješavati školske zadatke. Također je osmišljena kao oblik pomoći roditeljima da organiziraju svoje poslovne obaveze svjesni da su im djeca zbrinuta i da kvalitetno provode vrijeme iza škole.

Usluga uključuje pomoć pri pisanju školskih zadaća, a postoji i opcija ručka i pratnje do/iz škole za učenice iz obližnjih škola.

Produženi boravak za talijanske škole

Također, ovisno o interesu, postoji mogućnost organiziranja produženog boravka na talijanskom jeziku za djecu koja pohađaju riječke talijanske osnovne škole, a u kojem će s djecom raditi učiteljica talijanskog jezika. S obzirom da je OMNIA centar za strane jezike, s djecom će raditi učitelji engleskog, talijanskog i njemačkog jezika.

Prijave su od 7.9.2020. do 11.9.2020., a početak 14.9.2020. Produženi boravak će se održavati svaki dan od ponedjeljka do petka od 12 do 16 sati. Više informacija možete dobiti na internetskim stranicama OMNIA Centra za strane jezike, na email adresi info@omnia-jezici.com te na  brojeve telefona 095 233 5001, 091 497 5897. /promo/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here