Home Mozaik Pronađeno tijelo profesorice (66) u stravičnom stanju: Privedena dvojica 16-godišnjaka!

Pronađeno tijelo profesorice (66) u stravičnom stanju: Privedena dvojica 16-godišnjaka!

375
0

Tinejdžeri iz Iowe pratili su svoju učiteljicu španjolskog kako bi utvrdili njezine obrasce kretanja, postavili je u zasjedu tijekom dnevne šetnje i odvukli je u šumu, samo da bi se kasnije vratili kako bi bolje sakrili njezino tijelo, prema novim detaljima o ubojstvu Nohime Graeber u studenom otkriveni su u četvrtak.

Dječak je optužen za ubojstvo i zavjeru za počinjenje ubojstva sa svojom kolegicom iz razreda, također starim 16 godina, izvijestio je NBC News. Odvjetnici oba tinejdžera zatražili su od suca da slučaj prebaci na sud za maloljetnike. Ročište za taj zahtjev zakazano je za 27. siječnja.

Profesorica Graber (66) nestala je 2. studenoga, a njezini su posmrtni ostaci pronađeni kasnije tog dana u parku. Vlasti su ranije potvrdile da je zadobila udarac u glavu i da je njezino tijelo pronađeno ispod cerade, šipki i željezničkih spona u Shetaqua Parku u Fairfieldu, Iowa.

Motiv ubojstva još nije poznat. Oba tinejdžera pohađala su njene satove u srednjoj školi Fairfield, gdje je ona predavala od 2012. Okružni tužitelj okruga Jefferson Chancey Molding rekao je da je suđenje jednom od osumnjičenih kao odrasloj osobi jedini prikladan način jer će biti pušten s 18, što je manje od 24 mjeseca, ako bude osuđen na sudu za maloljetnike.

Tinejdžeri su zadržani uz jamčevinu od milijun dolara do suđenja. Obojica su se izjasnili da nisu krivi. Moulding ih je kao odrasle osobe optužio za ubojstvo prvog stupnja i zavjeru da počine isto. Kazna u Iowi mogla bi biti doživotni zatvor za ubojstvo prvog stupnja ako se osudi kao odrasla osoba, iako državni Vrhovni sud od 2016. zahtijeva da maloljetnici imaju priliku za uvjetni otpust ako budu osuđeni na doživotni zatvor.

Previous articlePoznati sportaš pokazivao spolni organ u bazenu i gurao ženi stražnjicu u lice: Pobjegla je glavom bez obzira! (VIDEO)
Next articleKristina nakon 6 mjeseci saznala strašnu istinu o dečku. Nije mogla ni sanjati da on ovo radi (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here