Home Vijesti Proradila protusmradna zavjesa, Marišćina i dalje smrdi!

Proradila protusmradna zavjesa, Marišćina i dalje smrdi!

1464
2

Unatoč ‘osposobljavanju’ protusmradne zavjese koju je prema najavama riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela Čistoća jučer postavila na deponiju Marišćina, građani večeras ponovno prijavljuju intenzivan smrad. Čini se kako je ‘zavjesa’ samo izmijenila aromu mirisa koji je kiseliji nego proteklih dana. Nakon jučerašnje dobro posjećene tribine na kojoj se nisu pojavili predstavnici Grada Rijeke, Eko plusa i Čistoće, strpljenje najviše ugroženih građana na Marčeljima je na izmaku…

2 COMMENTS

  1. Ne smrdi Mrišćina, već smrde Oni koji su osmislili ovaj projekt, a nadali su se da će tuđim novcem po koprivi tuć. Toliko o projektima vlasti nedodirivih i nesposobnih.

  2. Ne smrdi samo Marišćina,smrdi centar grada koji je postao centar smrada.Smrdi sve osim Korza. Gradske vlast ne vidi smrdljive potočiće urina što suhe, sto mokre na Rivi,Uskom prolazu,Barčićevoj, oko Erste banke,Dolcu itd.Tu ne pomažu nikakve zavjese, samo jedno dobro pranje.I u centru nam ide na povraćanje od gada i smrada kao i u Marišćini.A Rijeka hoće biti turistički grad, a promovira neviđeni smrad.

    . .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here