Home Mozaik Prve bračne noći razočarala se u muža pa mu razbila glavu: Ukrala...

Prve bračne noći razočarala se u muža pa mu razbila glavu: Ukrala mu novac, ali na ovo nije računala!

99
0

Ugovoreni brakovi nisu nikakva novost i nepoznanica u Indiji, ali da mladenka prve bračne noći napadne mladoženju čekićem i razbije mu glavu nešto je neočekivano.

A upravo takav slučaj zabilježen je prošli tjedan u državi Uttar Pradesh, odnosno u selu Kunda Kurd, gdje je Saira Ravi (32) nakon prve bračne noći napala supruga Kulama i s nekoliko ga udaraca poslala u bolnicu čekićem, piše India Today.

Navodno se razočarala u njegove seksualne sposobnosti u krevetu, no čini se da je, prema novim policijskim izvješćima, razlog više bio dobrostojeći suprug jer mu je Saira prije bijega iz torbe ukrala pozamašnu svotu novca.

“Okupio ih je zajednički prijatelj putem tradicionalne metode dogovaranja braka. Sve je kulminiralo kada su prve bračne noći ostali sami. Dok je Kulam bio sretan što je s njom, ona kao da je imala samo jedan cilj – opljačkati ga i pobjeći. No, mladoženja je svoju obitelj na vrijeme obavijestio što se dogodilo, dok je on ležao na podu i probudio se iz nesvijesti. Kako su živjeli u blizini, izletjeli su iz kuća i na motorima jurili na autobusne i željezničke stanice kako bi stigli do nje. I uhvatili su Sairu”, objavila je policija sela Kunda Kurd.

Saira očito nije očekivala tako brzu reakciju svoje obitelji i imala je veliku sreću, jer su je mogli linčovati, a zapravo, kada su je uhvatili, pozvali su samo policiju, prenosi “Objektiv”.

Previous articleMarca: Logično je da Real ispoštuje Modrićevu želju
Next articleVIDEO: Ovako je Southampton predstavio Mislava Oršića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here