Home Najnovije Puljić u Poljsku, Bezjak na Rujevicu?

Puljić u Poljsku, Bezjak na Rujevicu?

4180
0

Prema najnovijim informacijama, Roman Bezjak raskinuo je ugovor s ciparskim APOEL-om i sada je slobodan igrač, piše Germanijak.

Ovaj 30-godišnjak ostao je u jako dobrom sjećanju svim simpatizerima Rijeke budući da je upravo on bio dio šampionske generacije Rijeke koja je prvi put u svojoj povijesti osvojila duplu krunu u hrvatskom nogometu u sezoni 16./17.

Podsjećamo, Bezjak je u Rijeku stigao iz bugarskog Ludogoretsa, a na Rujevici se zadržao godinu dana. Nakon što je ostvario velike uspjehe s klubom, tadašnji član elitnog ranga njemačkog nogometa, Darmstadt, odlučio ga je dovesti u svoje redove za dva milijuna eura.

U Bundesligi se Slovenac nije najbolje snašao, a u veljači 2017. vratio se u Rijeku na šestomjesečnu posudbu. Prvi dio sezone 17./18. odradio je u Darmstadu, koji je tada već bio u drugoj ligi, a na polusezoni odlazi u poljsku Jagiellonia Bialystok koja za njega nije morala platiti nikakvu odštetu.

U Ekstraklasi proveo je godinu dana, a u siječnju 2019. odlazi put ciparskog APOEL-a koji je za njegove usluge izdvojio 300 tisuća eura. Godinu dana nakon ciparske avanture, Bezjak je dogovorio sporazumni ugovor s klubom.

Ovaj potez imao bi itekako smisla budući da je navodno Jakov Puljić blizu realizacije svojeg transfera u poljsku Jagielloniju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here