Home Vijesti Pupovac kažnjen zbog prebrze vožnje!

Pupovac kažnjen zbog prebrze vožnje!

177
0

Saborski zastupnik Milorad Pupovac (67) proglašen je krivim i osuđen, a presuda je odmah postala pravomoćna, piše Danica.

Pupovac je kriv jer je u lipnju oko 14 sati upravljao Volkswagenom i kretao se državnom cestom D1 kroz naselje Tušilović u smjeru sjevera te je nadzorom brzine uređajem Gatso utvrđeno prekoračenje.

“U naseljenom mjestu, gdje je vidno postavljenim znakom brzina kretanja ograničena na 50 km/h, kretao se brzinom od 92 km/h, što umanjeno za sigurnosnu razliku od 10 km/h, iznosi 82 km/h, dakle kretao se brzinom koja je za 32 km/h veće od dopuštene”, istaknula je prekršajna sutkinja.

Pupovac se branio kako vozi već dugi niz godina bez kaznene ili prekršajne evidencije te da je savjestan u upravljanju osobnim vozilom.

“Kako nisam u mogućnosti osporavati točnost izmjerenog, naglašavam da svojom vožnjom nisam ugrozio ni stanovništvo ni materijalna dobra toga kraja te sam vozio savjesno, na otvorenoj i preglednoj cesti, na izlazu iz naseljenog mjesta”, branio se saborski zastupnik.

Sutkinja ga je kaznila s 1500 kuna jer je dosad prekršajno nekažnjavan te je odbila prijedlog policije da mu se vozačka dozvola oduzme na mjesec dana. Mora platiti i 300 kuna troškova postupka.

Previous articlePijani Vučić omalovažavao suradnicu, ona mu pokušala oteti čašu (VIDEO)
Next articleRiječki svećenik koji je odbio krstiti dijete jer ima dvije mame: ‘Neka dijete dođe kad odraste…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here