Home Mozaik Raspojasana mlada zaplesala prvi ples na mladoženji: ​​Gosti na vjenčanju dobacivali ‘Ne...

Raspojasana mlada zaplesala prvi ples na mladoženji: ​​Gosti na vjenčanju dobacivali ‘Ne pred roditeljima’ (VIDEO)

93
0

Vjenčanje je u pravilu prilika da se mladenci i gosti dobro zabave, no ova se mladenka potpuno otela kontroli – Natalie Sanders šokirala je sve prisutne kada je zaplesala mladoženji u krilu, a trljanja se nije mogla zasititi uz njegove hlače, pa se okrenula naopako i udarila ga međunožjem po licu.

“Kada popijete jedno od mnogih pića na svom vjenčanju”, napisala je Sanders, majka troje djece i medicinska sestra, u naslovu svog šestosekundnog viralnog videa, začinjenog sparnom pjesmom Lil Waynea “Lollipop”.

@itsnatalierosee 🍹🤣 #weddingnight #funtimes ♬ Lollipop – Album Version (Explicit) – Lil Wayne

U objavi, koja je oduševila više od 10,3 milijuna gledatelja, vidi se novi mužić kako sjedi na stolcu u središtu plesnog podija. Mlada, odjevena u lepršavu vjenčanicu i sandale, baca mu se u krilo, besramno se trljajući, prije nego što se konačno okrene naopako, raširi noge u zrak i gura svoje međunožje gore-dolje u njegovo lice.

“Svi to trebate učiniti nakon dočeka”, “Brate, ne pred roditeljima”, “Divim se kako si mogao biti tako jak i pijan u isto vrijeme! Impresioniran sam!”, “Ovo će biti zabavan brak”… samo su neki od mnogih komentara.

Previous articleBjelogrlić: Hrvatske televizije bojkotiraju stvari iz Srbije
Next articleDan nezavisnosti – 103 godine od osnutka Slobodne Države Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here