Home Mozaik ‘Rekao mi je da su ga otela dva muškarca i odvela u...

‘Rekao mi je da su ga otela dva muškarca i odvela u napuštenu kuću’ Majka desetogodišnjaka koji je nestao na putu do trgovine stigla u policijsku stanicu kod sina: ‘Uspio im je pobjeći’

488
0

Bicikl našeg sina pronađen je prije trgovine. Kako nam je ispričao, otela su ga dvojica muškaraca, od kojih je jedan vrlo visok – ispričala je AA, majka desetogodišnjeg VA, koji je jutros oko 9 sati nestao u Karlovčiću u Vojvodini, a nekoliko sati pronađen u Daču. kasnije.

Dječak se trenutno nalazi u policijskoj stanici u Pećincima, a tamo su i njegovi roditelji.

Majka maloljetnika kaže da je sa sinom razgovarala telefonom i da joj je on rekao da su ga dvojica muškaraca oteli i odveli u napuštenu kuću.
– Odveli su ga u tu napuštenu kuću, ali je uspio pobjeći. Pronašao ga je naš obiteljski prijatelj – rekli su roditelji koji su s dječakom razgovarali telefonom.

Dodala je da je dječak nestao kada je otišao u trgovinu.
– Jutros je otišao biciklom do trgovine, ali nije stigao do trgovine. Njegov bicikl pronađen je u jednoj župi u selu, a pored njega su bili tragovi automobilskih guma – ispričala je u dahu.


Prema AA, dječakovoj majci, dječak nikada nije bio problematičan.
– Dobar je učenik, nikad nismo imali problema s njim, niti je prije nestajao. Imamo još djece, sva su dobra – rekla je majka.

Izvor iz istrage kaže da će se ova situacija uskoro rasvijetliti.
– S dječakom će u nazočnosti roditelja razgovarati osposobljeni pripadnik MUP-a za rad s djecom. Tada će se sa sigurnošću znati je li dijete oteto ili se dogodilo nešto drugo – navodi sugovornik portala Kurir.

Previous articleHrvatski tenisač juri prema tituli na Australian Openu, bio bi mu to šesti ‘Grand Slam’ u karijeri
Next articleHorvat tri igrača poslao kući

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here