Home Biznis Rekonstrukcija riječke rafinerije trebala bi biti gotova do travnja

Rekonstrukcija riječke rafinerije trebala bi biti gotova do travnja

304
0

Radovi na projektu nadogradnje Rafinerije nafte Rijeka teku prema planu i trebali bi biti završeni u roku, do početka travnja, a završeno je više od 70 posto projekta koji obuhvaća projektiranje, nabavu i izgradnju postrojenja, saznaje se iz Ine. U projekt nadogradnje Rafinerije nafte Rijeka Ina je uložila više od četiri milijarde kuna. uz izgradnju novih postrojenja, od kojih je najvažnije postrojenje za obradu teških ostataka, bit će rekonstruirana i postojeća postrojenja.

U siječnju je ugradnjom nove Stripper Product kolone obavljen važan dio radova nadogradnje ključne opreme na postrojenju hidrokrekinga. ‘Ugradnja Stripper Product kolone izvršena je u skladu s planom, na siguran način, unutar jednog radnog dana i bez utjecaja na ostale aktivnosti projekta nadogradnje rafinerije’, objavili su u Ini.

Time su ostvarene mogućnosti za nastavak radova kao što su ugradnja spojnih cjevovoda, elektro-instrumentacijski radovi te ostali radovi potrebni za dostizanje mehaničke gotovosti hidrokreking postrojenja, koji se očekuju u predstojećem razdoblju.

Previous articlePodigla dasku WC školjke i odmah pozvala pomoć: to nije sve, najgore je tek slijedilo! (VIDEO)
Next articleĐokovićevi navijači slavili uz kokarde i zastave s Putinovim likom. Četvorica uhićena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here