Home Vijesti Riječani u ponedjeljak pale joint za Huanita i hrvatsko pravosuđe!

Riječani u ponedjeljak pale joint za Huanita i hrvatsko pravosuđe!

20371
2

This image has an empty alt attribute; its file name is joint-120110-600x363.jpg

Nakon što je danas potvrđena pravomoćna presuda od 2 godine zatvora za Huanita Luksetića, na facebooku je pokrenuta inicijativa kojom se građani pozivaju na okupljanje idućeg ponedjeljka na Jadranskom trgu na kojem će u 18:05 zapaliti joint za Huanita i hrvatsko pravosuđe.

‘Svjedoci smo apsurdnog stanja u ionako već apsurdnoj zemlji prožetu apsurdnim situacijama. Dok s jedne strane privilegirani za kilograme puno težih droga dobijaju “pec pec” po prstima “to bekino” jer su iz društveno prihvatjivih obitelji, Huanito koji boluje od MS za svoje potrebe dobija čistih dvije godine zatvora. Vjerojatno je kriv što nije spomenuo Tom Forda i da je to za njega.

Elem, ovim putem vas pozivamo na spontano okupljanje građana da svojim djelovanjem pokažu da su protiv ovakvih apsurdnih situacija, da se jednom zauvijek skine ljaga sa biljke koja dokazano pomaže i olakšava i ne stvara nikavu stepenicu prema težim drogama i da svi zajedno u 18:05 zapalimo joint za Huanita, za Hrvatsku i za svih nas, Sa sobom ponijeti količinu za jedan joint’ zaključuje se u ovoj inicijativi.

2 COMMENTS

  1. JEBEM VAM MATER NARKOMANSKU SAD CE SE JOS I PUSIT U JAVNOSTI PA AKO POLICIJA NE DODJE I NE POHAPSI VAS SVE JA CU DOC MATERE VAM SE NAJEBEM JA CU VAS POHAPSIT PICKA VAM MATERINA KO PUSI NEKA SE I SKRIVA A POGOTOVO TKO DILA SELJACINE NEKULTURNE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here