Najnovije

Riječanka Ana Radišić prešla na RTL!

Riječanka Ana Radišić prešla na RTL!

Foto: CroModa

Ana Radišić koja je do sada radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, prešla je na televiziju RTL. Voditeljsku karijeru započela je na Kanalu RI prije 10 godina, a samo je dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kada nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone, vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i u kazalište, a otkrila je da je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTL prihvatila je s veseljem, stoji u priopćenju.

‘Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku!’, kazala je Radišić koja je došla kao ‘šlag na torti’ novog/starog magazinskog formata.

Magazinska emisija ‘Exkluziv’ kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane. ‘Exkluziv’ je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu. Koncept emisije ostat će isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!

‘Uzbuđeni smo svi u redakciji zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi – bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama – odgovore ćete dobiti u Exkluzivu!’, izjavila je Ana koja je i urednica Top.HR-a.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije

More in Najnovije

Raznovrsna ponuda na Gradini čini Advent još čarobnijim!

spDecember 7, 2018

Izađite na mjesne izbore!

spDecember 2, 2018

Lista za Rijeku odgovorila HDZ-u, Mostu i AM-u: Nije sve u fotelji predsjednika Gradskog vijeća, ima nešto i u građanima

spNovember 29, 2018

U tijeku radovi na uređenju radne zone Miklavija

spNovember 21, 2018

Zbog vjetra autocesta između Kikovice i Delnica otvorena samo za osobna vozila

spNovember 17, 2018

Nestala Karolina Volf, obitelj sumnja da je oteta!

spNovember 14, 2018

Ovo morate vidjeti: Kreilach zabio karate kickom!

spNovember 2, 2018

Igor Bišćan: Bio sam miran, vidio sam zajedništvo i želju kod igrača

spNovember 1, 2018

Jadranski derbi: Sedam godina neporaženi na Poljudu!

spOctober 28, 2018

Copyright © 2017 Rijeka danas.