Najnovije

Riječanka Ana Radišić prešla na RTL!

Riječanka Ana Radišić prešla na RTL!

Foto: CroModa

Ana Radišić koja je do sada radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji, prešla je na televiziju RTL. Voditeljsku karijeru započela je na Kanalu RI prije 10 godina, a samo je dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kada nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone, vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i u kazalište, a otkrila je da je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTL prihvatila je s veseljem, stoji u priopćenju.

‘Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku!’, kazala je Radišić koja je došla kao ‘šlag na torti’ novog/starog magazinskog formata.

Magazinska emisija ‘Exkluziv’ kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane. ‘Exkluziv’ je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu. Koncept emisije ostat će isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!

‘Uzbuđeni smo svi u redakciji zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi – bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama – odgovore ćete dobiti u Exkluzivu!’, izjavila je Ana koja je i urednica Top.HR-a.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije

More in Najnovije

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali

spMarch 19, 2019

Armada navijala u Zaprešiću ali uz uvrede Miškoviću

spFebruary 10, 2019

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

spJanuary 25, 2019

Požar prizemnice na Turniću!

spJanuary 19, 2019

ZALJUBLJENA U RIJEKU: Profesorica iz Ukrajine ostvarila san iz djetinjstva i skrasila se u Rijeci

spJanuary 4, 2019

Lista za Rijeku održala izbornu Skupštinu: Nastavak borbe za riječke interese

spDecember 21, 2018

Most: Peranića smo suspendirali – Peranić: Nije mi ništa stiglo, kandidiram se za predsjednika!

spDecember 20, 2018

Večeras snijeg i na riječkom području?

spDecember 16, 2018

VIDEO: Time Out o Adventu u Rijeci

spDecember 14, 2018

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.