Home Mozaik Riječka sponzoruša Rina ipak prigrlila Mrkvicu

Riječka sponzoruša Rina ipak prigrlila Mrkvicu

316
0

Nakon saznanja koju veličinu on nosi u gaćicama, Rina sve više vremena provodi s mladim Mrkvicom. Da su Marko i Monika BB par, znamo otprije. Iako su Lucija i Rina pokušavale Moniku uvjeriti da je ona Marku samo ‘nadomjestak za ono što on ima vani’ te da joj se ‘namontirao’ i neka ga otkači, Monika se ne odvaja od svog ‘dečka’.

Rina i Ivan M., novopečeni par, u svojoj je kratkoj vezi već imao ozbiljnih trzavica. Ivan je pod očitim dojmom zanosne plavuše, dok se ona ne libi pred javnošću govoriti da joj je on samo za šalu i da ne zna što si je klinac umislio.

Iako je izjavila da će ga sasjeći u korijenu, naznake da će to stvarno i učiniti nisu vidljive. Štoviše, svo slobodno vrijeme provodi u njegovu krilu ili u njegovom krevetu.

Danas su se dva para zezala u dnevnoj sobi glumeći svingere, nakon čega su se ipak odlučili svatko za svog partnera te se povukli u sobe. Marko i Monika su, kao i uvijek, pristojno spavali jedan pokraj drugog, dok su se Rina i Ivan, goli do pojasa, ponovno pohvatali ispod dekice. (Tportal)

Previous articlePalach ponovno otvara vrata
Next articleMance: Prekasno smo započeli pripreme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here