Home Vijesti Riječka voda poskupljuje 40 posto!

Riječka voda poskupljuje 40 posto!

932
10

Gradonačelnik Vojko Obersnel donio je danas odluku o poskupljenju usluge opskrbe pitkom vodom od 1. srpnja ove godine za nevjerojatnih 40 posto. Poskupljenje se odnosi na građane Rijeke i gospodarske subjekte. Odluka je donesena na prijedlog direktora Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija Željka Mažara. Nova cijena po kubiku vode za domaćinstva biti će 9,44 kune, a za gospodarske subjekte 16,86 kuna.


Nepopularne mjere nakon reizbora

Gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor ViK-a Željko Mažar opravdanje za ovu odluku nalaze u gubicima u poslovanju KD ViK koji bi bez ovog poskupljenja iznosili gotovo 30 milijuna kuna. (rd)

10 COMMENTS

 1. Kako to a skinuta vijest s portala Novog lista nije potpisana kao vijest iz Novog lista, već kao RD. Znate li vi na portalu Rijeka danas štogod o autorskim pravima. Sramota.

 2. A šta nas još čeka !
  Drago mi je samo zbog svih ONIH benzionera koji su mu omogućili da ostane ns vlasti.
  Eto im sad “njihovog Obija “!
  Ma ,odkud mu ta računica , kao da živimo u Čadu , a ne da nam je u grbu grada vrč iz kojeg teče voda.
  Ništa 2. nego se pridružiti Brunu i Frankyju !

 3. slinixu, vjerojatno zato sto su informacije objavljene na sluzbenom gradskom portalu javna stvar. jadna li ti majka ako ti je lazni list jedini prozor u svijet 🙂

 4. Pola pije pola Šarcu daje
  Gospon Mažar misli na socijalu potekao je iz komunizma pa će i plinu podignuti cijenu kad je navukao naivce da plate plinske instalacije za najeftiniji energent kojeg neće biti dosta zbog “Rusa” .
  Seri mi seri golube bijeli

 5. di su sad vrli sdpovci, a i sam obi da brani ovaj potez poskupljenja vode? daj se javite da me prosvjetlite u potrebi skupoće

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here