Home Mozaik Riječki obrtnici na Platku proslavili dan svojeg Udruženja i dan zaštitnika svoga...

Riječki obrtnici na Platku proslavili dan svojeg Udruženja i dan zaštitnika svoga grada

668
0

This image has an empty alt attribute; its file name is 18-1.jpg

Zabavno-gastro-rekreativnom manifestacijom riječki obrtnici su proteklog vikenda na Platku proslavili dan svojeg Udruženja te blagdan Sv. Vida,zaštitnika svoga grada. Na4. Susretu obrtnika i prijatelja Udruženja obrtnika Rijeka preko 130 obrtnica i obrtnika, prijatelja te predstavnika udruženja i komora iz cijele Hrvatsketijekom cjelodnevnog druženja uživali su u raznim gastro delicijama, uz stručne vodiče suplaninarili i osvojili Snježnik, igrali su boće dok je panoramska vožnja žičarom do vrha Radeševa otkrilanajljepši pogled na Kvarner, a oduševljenje istom nitko nije skrivao. Uz uvijek odlične Kantriderse uživanja u plesu i pjesmi nije nedostajalo.
Predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, Darko Sertić, zadovoljan je što je manifestacija prepoznata kaomjesto dobrog druženja, sklapanja novih poznanstava i razmjene iskustva među obrtnicimai što se istoj svake godine priključuje sve veći broj obrtnika i prijatelja iz cijele Hrvatske te nastavlja: „ Budući da Udruženje obrtnika Rijeka pokriva i područje gradova Bakra, Kraljevice, te općina Čavle i Kostrene drago nam je da se i na ovaj način suradnja s općinom Čavle nastavlja u smislu promocije Platka kao atraktivne turističke destinacije, a isto tako dijelimi zadovoljstvo što naša manifestacija upotpunjuje proslavu zaštitnika našeg grada Sv. Vida. Zahvalio bih se načelnici općine Čavle Ivani Cvitan Polić što je sudjelovala na našoj manifestaciji i otvorila okrugli stol na temu Aktualnosti u obrtništvukojem su prisustvovali svi zainteresirani posjetitelji, a na kojem je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec, informirao o gorućim problemima u obrtništvu kao što su siva ekonomija, govorio je i o uvijek gorućoj temi nedostatka radne snage, problemima prijevoznika u cestovnom prijevozu i sl.“
Da je ideja ovog okupljanja dobra pokazuje činjenica da je odaziv svake godine sve veći, te da mnogi svoje aktivnosti planiraju prema datumu održavanja ove manifestacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here