Home Vijesti ‘Riječki prst’ pripadao Luki Tomaševiću

‘Riječki prst’ pripadao Luki Tomaševiću

2427
0

Prst pronađen u Rijeci ipak je pripadao Luki Tomaševiću (21), koji je pronađen mrtav u automobilu u Karlovcu 27. listopada prošle godine, potvrdili su to i u karlovačkoj policiji. ‘DNK analizom otkriveno je da prst odgovara mladiću čije je tijelo pronađeno u kukuruzištu u Mekušanskom Polju nedaleko od Karlovca. O svemu je izviješteno i Županijsko državno odvjetništvo’ – rekla je Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke, a prenio Večernji list.

Tako se misterij zašto si je dvadesetjednogodišnji student bez ikakve najave oduzeo život i koja je uloga prsta pronađenog u Rijeci još više produbio. Podsjetimo, nakon pronalaska automobila s tijelom mladog Tomaševića u kukuruzištu, blokiran je dio grada jer su se na prozorima nalazila upozorenja da se u automobilu nalazi plin sumporovodik koji je u posebnim uvjetima eksplozivan. Dva dana nakon tog događaja, u središtu Rijeke pronađen je dio prstenjaka, a tamošnja je policija tragala za “vlasnikom”.

Kako je Luka bio student druge godine informatike i matematike u Rijeci, slučajevi su povezani. Sve je osnažila i vijest da ga je jedna žena, nakon objavljene slike u medijima, prepoznala kao mladića koji je dva dana prije smrti teturao s ozlijeđenim prstom pokraj autobusnog kolodvora u Rijeci.

Tada je glasnogovornica policije potvrdila da je mladićevo tijelo nađeno bez dijela jednog prsta te kako je obdukcija pokazala da na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja. Istraga će otkriti je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu studenta. (večernji list)

Previous articlePrimorje u četvrtfinalu Eurolige!
Next articleVozio s 2,32 promila, zabio u metalne panoe, prevrnuo na bok i – ostao neozlijeđen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here