Home Sport Rijeka dočekuje Slaven Belupo

Rijeka dočekuje Slaven Belupo

1192
4

Nakon visokog poraza u kupu protiv Šibenika koji je uzdrmao Kantridu u nastavku prvenstva Rijeka će ugostiti Slaven Belupo. Pred ‘bijelima’ stoji imperativ pobjede. Trener Vulić je uoči utakmice istaknuo važnost navijača kao 12. igrača u situaciji kad su klubu navijači najpotrebniji te medijima podastro svoja razmišljanja oko sastava s kojim će Rijeka istrčati protiv Slaven Belupa.
– Štrok je imao bolove u leđima i bokovima pa smo ga poštedili u kupu, ali to je logično jer on uvijek da svoj maksimum i volio bi da ga mogu koristiti 90 minuta. Đalović je igrao 45 minuta jer još liječi ozljedu zadnje lože. Iza Čeha je četiri mjeseca pauze te to nije pravi Nastja kakvoga ja poznajem. Na meni je da ga vratim jer se radi o odličnom igraču. On, Fernandez i Štrok su slični tipovi igrača i riskantno je ulazi s njima zajedno u utakmicu s obzirom da im je faza obrane slabije jer su kreativci, objasnio je Vulić koji će sastav objaviti neposredno uoči utakmice.

Previous articleTri pljačke u Rijeci i okolici, ozlijeđen zaštitar
Next articleTurbo folk otvara međunarodni festival u Berlinu

4 COMMENTS

  1. volim rijeku plavo bijele boje volim rijeku kao oci svoje. plavo bijela najljepsa je boja to je boja majstora sa mora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here