Home Sport Rijeka gostuje u Varaždinu: Pamić umjesto Štroka

Rijeka gostuje u Varaždinu: Pamić umjesto Štroka

1154
0

Novi trener RijekeRobert Rubčić razriješio je uoči jučerašnjeg polaska za Varaždin jedinu dvojbu oko sastava. Rubčić se dvoumio između Hrvoja Štroka i Alena Pamića u veznoj liniji i priklonio se mladom veznom igraču.
– Pamić počinje, a Štrok ide na klupu i vjerojatno ulazi u kasnijoj fazi utakmice. On je igrač koji može svojim ulaskom s klupe dignuti ritam utakmice.

‘Bijela’ devetka Ahmad Sharbini tvrdi kako se posljednja događanja u klubu nisu bitnije odrazila na raspoloženje ekipe.

– Dobro smo radili u ovoj pauzi. I kod Ostojića smo trenirali kao da je glavni trener. Novi trener kao i uvijek nosi nešto novo. S Rubčićem i njegovim pomoćnicima smo posljednjih dana dosta radili na taktici. Vjerujem da će sve to doći do izražaja u Varaždinu. Siguran sam da ćemo na širokom i kvalitetnom varaždinskom travnjaku složiti dvije-tri kontre ili polukontre kao i na svim dosadašnjim gostovanjima. Ako iskoristimo barem jednu možemo se opravdano nadati pobjedi. To je naš cilj, uostalom mi ove sezone ionako lakše igramo na strani. Moramo to ponovo iskoristiti i još jednom napuniti bodovni konto kada već pred svojim navijačima stvari ne idu onako kako priželjkujemo – objašnjava Sharbini, koji nije poput nekih suigrača imao prilike surađivati s Rubčićem kao trenerom, ali novi šef stručnog stožera ne predstavlja za njega nepoznanicu.
– Rubčić me nije nikada trenirao, ali poznajem ga dugi niz godina. Često je kao sportski direktor znao razgovarati s nama igračima i mogu o njemu reći samo najbolje – dodaje Sharbini, koji i o »krojačima« ima jako dobro mišljenje, iako im ne ostavlja baš previše šansi u današnjem ogledu.
– Momčad su koja se tradicionalno voli nadigravati. Igraju otvoreno, imaju dosta mladih igrača koje lopta nerijetko povuče prema naprijed. Tu vidim našu šansu, da iskoristimo prostor koji će se otvoriti i kontrama ugrozimo varaždinska vrata. Moramo samo to znati iskoristiti, ako uspijemo onda se možemo nadati osvajanju sva tri boda – rekao je Sharbini za Novi list.

Previous articleRina ‘pukla’ nakon što nije izabrana miss BB-a
Next articleRimski grad na Rječini – 4 stoljeća prije Krista – uredit će se kao arheološki park

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here