Home Sport Rijeka i reprezentacija Ukrajine na Rujevici igraju humanitarnu utakmicu

Rijeka i reprezentacija Ukrajine na Rujevici igraju humanitarnu utakmicu

122
0

Hrvatski nogometni klub Rijeka i A reprezentacija Ukrajine u srijedu 18. svibnja odigrat će humanitarnu utakmicu na stadionu HNK Rijeka od 18 sati.

Ovom utakmicom želimo staviti naglasak na važnost očuvanja mira i solidarnosti svugdje u svijetu, a posebno u Ukrajini gdje nažalost proteklih mjeseci svjedočimo velikim tragedijama koje sa sobom nosi rat.

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij. Radi se o globalnoj platformi i prikupljena sredstva koriste se za pomoć Ukrajini.

Svaka osoba s ukrajinskom osobnom iskaznicom ili putovnicom i zelenim kartonom (iskaznica za strance pod privremenom zaštitom) ima pravo na besplatnu ulaznicu za utakmicu, te se za preuzimanje mora javiti na blagajnu stadiona.

Osobe s invaliditetom plaćaju ulaz simboličnih 20 kuna.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu možete kupiti na zapadnoj blagajni kampa HNK Rijeka. Radnim danom blagajne će raditi od 16 do 20 sati, subotom će biti otvorene od 9 do 13 sati, dok u nedjelju neće raditi.

U srijedu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 16 sati, a istočna od 17 sati.

Cijene ulaznica su, zapadna tribina 70 kuna, istočna tribina 40 kuna i sjeverna tribina 20 kuna.

Ulaznice možete kupiti i online.

Previous articleVIDEO Krenuo je izvesti sedmerac, uslijedio spektakl o kojem se priča!
Next articleVIDEO: Pomahnitali engleski navijač glavom nokautirao nogometaša!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here