Home Sport Rijeka KVIG danas u Bratislavi

Rijeka KVIG danas u Bratislavi

1058
0

Odbojkašice »Rijeke KVIG-a« danas u okviru četvrtog kola Interlige od 17.30 očekuje ogled sa »Doprastavom« na gostovanju u Bratislavi. Bit će to susret prvo i drugoplasirane ekipe Interlige koje nakon tri utakmice imaju stopostotni učinak, no Slovakinje drže vrh ljestvice zahvaljujući činjenici da do sada nisu ispustile niti jedan set za razliku od Riječanki koji su jedan izgubile protiv »HIT Nove Gorice«. Doduše, u prve tri utakmice slovačke odbojkašice svladale su »Sparkasse«, »Pivovaru Osijek« i gradskog rivala »Dudincu«, ekipe koje kvalitetom ne spadaju u vrh Interlige. Bit će to i jedna u nizu pripremnih utakmica pred Ligu prvaka koja započinje 6. studenog ogledom sa moskovskim »Dinamom«. Iako se utakmice Interlige u pravilu igraju vikendom, susret je pomaknut na petak budući da će ga prenositi slovačka televizija.
– Ne znamo previše o suparniku, nova su ekipa u Interligi i dok ih ne vidimo na parketu teško je dati neki konkretniji sud. Za sada smo uspješno položili jedini pravi ispit protiv »Nove Gorice«, za utakmicu u Bratislavi jedino mogu obećati da ćemo dati maksimum – kazala je Ivana Miloš, dodavši da razlog za umjereni optimizam postoji s obzirom na igru koje »osiguravateljice« pružaju.
– Nekako smo kompatibilnije nego lani, za sada je jedna od razlika vidljiva u činjenici da nema oscilacija u igri. Puno smo dobile na prijemu, Patricija Daničić je maksimalno spremna, a Marina Miletić donijela je dodatnu kvalitetu. Svi vjerujemo da ćemo kroz utakmice pomalo rasti. Važno je što nam se vratila tehničarka Ana Grbac koja većinu igračica odlično poznaje i s njom se vrlo lako uspijemo sporazumjeti na parketu. Vidljiv je i napredak u obrani gdje smo prije uvijek imale određenih problema, sada pokupimo veliki broj lopti koje bi prije jednostavno završile na parketu – zaključila je Ivana Miloš.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here