Sport

Rijeka – Maribor: Veselimo se utakmici na Kantridi!

Rijeka – Maribor: Veselimo se utakmici na Kantridi!

Nogometaši Rijeke i Maribora u subotu će (Stadion Kantrida, 20 sati) odigrati prijateljsku utakmicu. Utakmica će se odigrati pod stijenama Kantride, na stadionu na kojem se pisala riječka nogometna povijest. Kantrida je za ovu priliku rasprodana.

– Uz Kantridu me vežu prelijepe uspomene. Tu sam igrao prvoligaški nogomet, a bio sam vezan uz Kantridu i kroz omladinski pogon. Mnoge treninge smo odradili na Kantridi i to su sve lijepe uspomene, rekao je Andrej Prskalo, vratar Rijeke.

– Rado se sjetim Kantride, rado odem na Kantridu. Drago mi je što ćemo se vratiti odigrati utakmicu. Koliko vidim bit će odlična atmosfera, pred punim tribinama i od srca se veselim utakmici. Branio sam nekoliko utakmica u dresu Rijeke, ali i u dresu Istre. Sve su to posebne emocije, Armada je napravila sjajnu atmosferu svaki put. Bilo bi lijepo da se jednom godišnje odigra utakmica, zaključio je Andrej Prskalo.

Rijeka je posljednju utakmicu na Kantridi odigrala 19. srpnja 2015. godine u remiju protiv Slaven Belupa (3:3). Na vratima Rijeke tada je bio Simon Sluga koji je i danas nosi prvi vratar bijelih.

– Povratak na Kantridu za mene je jedan lijep događaj i veselim se toj utakmici. Svima nama koji nosimo dres Rijeke, i koji smo vezani uz Rijeku kao igrači, ali i navijači, Kantrida zauzima jedno posebno mjesto, rekao je Simon Sluga.

– Drago mi je da sam imao prilike stati na gol Rijeke na Kantridi, osjetiti tu sjajnu atmosferu i povijest koju nosi Kantrida. Generacije igrača i navijača izgradili su na Kantridi povijest Rijeke i ona će uvijek imati posebno mjesto. Očekujem pun stadion, odličnu atmosferu i vjerujem da će to biti jedan lijep dan za sve navijače, ali i igrače, zaključio je Simon Sluga.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Rijeka danas u Pazinu

spMarch 23, 2019

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.