Home Sport Rijeka – Maribor: Veselimo se utakmici na Kantridi!

Rijeka – Maribor: Veselimo se utakmici na Kantridi!

2774
0
Piše: Danko Švorinić

Nogometaši Rijeke i Maribora u subotu će (Stadion Kantrida, 20 sati) odigrati prijateljsku utakmicu. Utakmica će se odigrati pod stijenama Kantride, na stadionu na kojem se pisala riječka nogometna povijest. Kantrida je za ovu priliku rasprodana.

– Uz Kantridu me vežu prelijepe uspomene. Tu sam igrao prvoligaški nogomet, a bio sam vezan uz Kantridu i kroz omladinski pogon. Mnoge treninge smo odradili na Kantridi i to su sve lijepe uspomene, rekao je Andrej Prskalo, vratar Rijeke.

– Rado se sjetim Kantride, rado odem na Kantridu. Drago mi je što ćemo se vratiti odigrati utakmicu. Koliko vidim bit će odlična atmosfera, pred punim tribinama i od srca se veselim utakmici. Branio sam nekoliko utakmica u dresu Rijeke, ali i u dresu Istre. Sve su to posebne emocije, Armada je napravila sjajnu atmosferu svaki put. Bilo bi lijepo da se jednom godišnje odigra utakmica, zaključio je Andrej Prskalo.

Rijeka je posljednju utakmicu na Kantridi odigrala 19. srpnja 2015. godine u remiju protiv Slaven Belupa (3:3). Na vratima Rijeke tada je bio Simon Sluga koji je i danas nosi prvi vratar bijelih.

– Povratak na Kantridu za mene je jedan lijep događaj i veselim se toj utakmici. Svima nama koji nosimo dres Rijeke, i koji smo vezani uz Rijeku kao igrači, ali i navijači, Kantrida zauzima jedno posebno mjesto, rekao je Simon Sluga.

– Drago mi je da sam imao prilike stati na gol Rijeke na Kantridi, osjetiti tu sjajnu atmosferu i povijest koju nosi Kantrida. Generacije igrača i navijača izgradili su na Kantridi povijest Rijeke i ona će uvijek imati posebno mjesto. Očekujem pun stadion, odličnu atmosferu i vjerujem da će to biti jedan lijep dan za sve navijače, ali i igrače, zaključio je Simon Sluga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here