Home Sport Rijeka remizirala s Opatijom, Selahi odigrao cijelu utakmicu!

Rijeka remizirala s Opatijom, Selahi odigrao cijelu utakmicu!

279
0

Kombinirana momčad Rijeke odigrala je neriješeno 1:1 sa Opatijom u utakmici u kojoj je najvažnija vijest povratak u ekipu Lindona Selahija. Sopić je očito dobio zeleno svijetlo uprave nakon što je s Albancem postignut dogovor oko produženja ugovora. Albanac je odigrao cijelu utakmicu i pogodio gredu u 87. minuti.

Riječani su se i protiv Opatije ispromašivali. Za razliku od Ivanovića koji je jučer protiv Brava propustio realizirati nekoliko izglednih situacija, danas su se ispromašivala preostala dva napadača Obregon i Yansane. Treneru Rijeke očito je uoči nastavka prvenstva najveća briga slaba realizacija napadača kojima nikako da procuri.

Rijeka je povela u 38. minuti preko Grgića, a izjednačio je V. Bogolin u 56. minuti za konačnih 1:1.

Prijateljska utakmica: Rijeka – Opatija 1:1 (1:0). Igralište u kampu HNK Rijeka na Rujevici.

RIJEKA: Zlomislić, Veiga (71′ Blečić), Kitin (60′ Valinčić), Radeljić, Bogojević, Selahi, Petrovič (60′ Juncaj), Grgić  (66′ Bilajac), Ilinković, Yansane, Obregon (60′ Medojević).

OPATIJA: Prskalo, Malinić, Marshal, Marić, Grujević, Kožić, Furijan, Grbac, Ivančić, B. Bogolin, Žabec. Drugo poluvrijeme: Prskalo, Pozderac, Arapović, Malinić (53′ Čulina), Matić (85′ Iskrić), Macolić, Kordić, Kašiković, Ayaji, V, Bogolin, Junuzović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here