Sport

Rijeka u generalki dočekuje Zadar, premijera novih dresova Jome

Rijeka u generalki dočekuje Zadar, premijera novih dresova Jome

Nogometaši Rijeke u petak 20. srpnja igraju posljednju pripremnu utakmicu pred početak nove sezone HNL-a, od 19 sati na stadionu HNK Rijeka gostovat će drugoligaš NK Zadar.

Cijena ulaznica je 20 kuna za odrasle odnosno 10 kuna za osobe do 16 godina dok vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. imaju slobodan ulaz.

Za posjetitelje će biti otvorene sjeverna, istočna i zapadna tribina. Prodaja ulaznica počet će na dan utakmice od 18 sati, a parking će biti otvoren za sve posjetitelje do ispunjenja.

U poluvremenu utakmice svi prisutni imat će priliku pozdraviti Filipa Bradarića, Mladena Pilčića i dr. Borisa Nemeca, riječke članove reprezentativne ekspedicije u Rusiji, nositelje srebrne medalje s netom završenog Svjetskog prvenstva.

Gosti na utakmici bit će i djeca Srebrenice, njih 42 koji i ovog ljeta borave na Kvarneru u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, koji su dugogodišnji prijatelji HNK Rijeka.

Na ovoj utakmici, momčad Rijeke će premijerno igrati u dresovima robne marke Joma, novog tehničkog sponzora kluba. Dresovi će se u fan shopovima u krugu stadiona prigodno prodavati uz 15 posto popusta po cijeni od 425 kuna.

Napominjemo i kako će prodaja kompleta ulaznica u petak iznimno trajati u periodu od 13 do 21 sat umjesto od 11 do 19 kako je to uobičajeno.

Naime, od 19. do 21. srpnja, oslobodit će se sva mjesta koja nisu kupljena i prošlosezonski pretplatnici moći će zamijeniti ili kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu, uključujući ona koja su do 18. srpnja bila zaštićena, ali za koja navijači nisu iskoristili pravo prvokupa ili su u prvom periodu kupili neko drugo slobodno mjesto

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Na današnji dan Rijeka postala prvak Hrvatske!

spMay 21, 2019

Sluga u hrvatskoj, Lončar u bosanskoj reprezentaciji!

spMay 20, 2019

Bišćan: Imamo se čemu nadati protiv Dinama!

spMay 19, 2019

Rijeka pobjedom nad Lokomotivom osigurala 2. mjesto!

spMay 18, 2019

Bišćan najavio Lokomotivu: Moramo napraviti sve da završimo na drugom mjestu

spMay 17, 2019

Bišćan: Mladi smo, naučit ćemo

spMay 15, 2019

Poraz Rijeke u Osijeku

spMay 15, 2019

Dinamo kažnjen zbog ‘šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini ima još vrba’

spMay 15, 2019

Bišćan oprezan uoči Osijeka: Dosta su promijenili način igre

spMay 14, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.