Home Sport Rijeka u potrazi za golgeterom, ovo su dva imena koja se spominju

Rijeka u potrazi za golgeterom, ovo su dva imena koja se spominju

1977
0

Iako je do sada Rijeka obavljen lavovski posao u prijelaznom roku, nije tajna da su na Rujevici još uvijek u potrazi za klasičnom devetkom koja bi zamijenila Josipa Drmića i garantirala 15-tak golova u idućoj prvenstvenoj sezoni.

Rješenje još nije na vidiku, kontaktira se s dva igrača koja bi bila ozbiljna pojačanja na toj poziciji. Prvi je Branimir Hrgota koji je prošle sezone igrao u 2. Bundesligi za Greuther Fürth. Rođen je u Zenici ali ima švedsko i hrvatsko državljanstvo. Igrao je za mlađe švedske reprezentativne selekcije i bio kandidat za hrvatsku reprezentaciju za vrijeme izbornikovanja Nike Kovača. 29-godišnji napadač je u svojoj karijeri igrao za Borussiu Mönchengladbach i Eintracht, a na Transfermarktu vrijedi 2 milijuna eura.

Drugo moguće rješenje je Adrien Thomasson. Riječ je o 28-godišnjem napadaču Strasbourga, cjenovno daleko iznad standarda hrvatske lige i realnih platežnih mogućnosti na Rujevici s obzirom da na Transfermarktu vrijedi 9 milijuna eura. Međutim, riječ je o igraču koji ima hrvatsko državljanstvo i ambiciju pokušati se nametnuti hrvatskom izborniku Daliću pa bi to mogao biti jedan od elemenata koji bi mogao premostiti želje i mogućnosti.

Uostalom, na Palikućinom parangalu su ovo ljeto već izvučeni neki kapitalci. Ne bi bilo iznenađenje da na Rujevici do kraja prijelaznog roka osvane još koji.

Previous articleDošao na San Siro, otišao u WC pa se izgubio: Sljedećih 11 godina živio je kao beskućnik!
Next articleMiša Grof nastavio s optužbama: Nikolina je Vidoja preotela Katarini Radivojević!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here