Home Najnovije Rijekadanas i dalje najjači regionalni portal

Rijekadanas i dalje najjači regionalni portal

827
13

Prema Google Adplanneru najjači regionalni portal na području Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke je – Rijekadanas.com. Takav rezultat Rijekadanas postiže po kriteriju ‘Best match’ koji pokazuje izbalansirane rezultate u kategoriji manjih i većih websiteova na određenom području. Prema tom kriteriju, Rijekadanas je u mjesecu kolovozu postigla najviši rezultat, ispred internetskog portala Novog lista, koji ima veću posjetu, ali je orijentiran i na posjetitelje izvan riječke regije.

13 COMMENTS

 1. posjeČuju ga i pismeni i nepismeni. na SRAMOTO DJEČIJIH učitelja. e moj ibaneze, vidim ja da si ti moj rođo izbosne. znam ja dobro.. ko ce kome nego svoj svome. ju..baš lijepo. neka smo si naši. šta nis odma reko

 2. ouyea kako si patetičan napadat čovjeka zbog nepismenosti, barem nije jadan kao ti da se hvata na takve karakterne mrvice. Jako vazno, ti znas pisat pa si opet zadrta seljacina i?

 3. brafo!

  jedini koji objektivno pisete!
  zato ste i najcitaniji!

  novi list – cenzura
  moja-rijeka – obersnlovo privatno glasilo
  kanal ri- isto obersnelovo privatno gasilo…

  BRAVO!

 4. na hrvatskom (a i šire) medijskom nebu gotovo da i ne postoji netko za koga bi se moglo reci da je potpuno nepristran, samo što su neki fair pa priznaju, a drugi su kurve pa šute.

 5. samo da poduprem 100% čovjeka u istini koju uporno svi zaobilaze.

  brafo!

  jedini koji objektivno pisete!
  zato ste i najcitaniji!

  novi list – cenzura
  moja-rijeka – obersnlovo privatno glasilo
  kanal ri- isto obersnelovo privatno gasilo…

  BRAVO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here