Home Mozaik Rina dobila svoju grupu na facebooku

Rina dobila svoju grupu na facebooku

1822
1

Kontroverzna Rina, glavna zvijezda ovogodišnjeg Big Brothera dobila je i svoju grupu na facebooku. Sudeći po nazivu grupe ‘Rina je zakon’, Riječanka ima više obožavatelja nego osporavatelja.
 – Uf,barem netko da ju voli.Našla sam svoje istomišljenike. Cura je prva liga, fura svojom fazom i baš ju briga. Napokon netko takav u BB kući. Naravno da ju naša uskogrudna nacija i nije prihvatila, misli jedna od posjetiteljica ove grupe koja je u nekoliko dana narasla na preko 200 članova.

 – Bas je ok…barem izrazava svoje misljenje i briga je sta ce drugi rec…simpa je…i sad mi se cini u zadnje vrijeme da se bas popravila u ponasanju…draga je nekako, misli još jedan Rinin fan.

1 COMMENT

  1. E, ovaj vlanak me baš nasmijao… Ocito autor nije usporedio brojeve ove sa ostalim grupama koje su PROTIV Rine(ja sam također jedan od clanova). One broje nekoliko tisuća članova i poprilično sam siguran da ova grupa neće doći ni blizu tome. A ako dođe, to znači da su većina ljudi u našoj naciji primitivni i neobrazovani materijalisti jer samo oni mogu biti njeni istomišljenici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here