Home Mozaik Rina i Ljubić opet guguću

Rina i Ljubić opet guguću

1385
0

Čini se da će ljubavni spor između najvatrenijeg para u BB kući ipak završiti pomirenjem. Nakon što su se nekoliko dana ignorirali, sada više glumataju uvrijeđenost te se šlataju poput školaraca. Kako se već par dana potežu za jezik, Ivan M. je pitao Rinu želi li da on spava s Beti. ‘Možeš, kad si već tako izrazio želju’, odgovorila mu je, na čemu joj se Ivan zahvalio. Da bi njena bila zadnja, rekla mu je neka zahvali Beti.

Tada se Mrkva smjestio na krevet pokraj Rine te nalakćen pažljivo promatrao kako se uređuje i timari. ‘A zašto se šminkaš?’, glumio je zanimanje za ove muškarcima čudnovate operacije. Kad se lijepo namazala, Rina se ugodno smjestila pod prekrivače, potegnuvši deku sa svog Ljubića.

‘Tebe uopće nije briga za mene’, hinio je Mrkva. ‘Nije istina, naravno da me briga’, odlučila je popustiti Matovilka. ‘Ti, jedan zločesti, tebe nije briga za mene.’ ‘Ne, tebe nije briga za mene’, djetinjasto su se prepirali uz prikrivene osmijehe.

Ipak, iako to možda ne bismo očekivali, Rina je prva priznala: ‘Hladno mi je otkad tvoje tijelo nije blizu mog’, te se prebacila rukom i nogom preko njega. Uslijedila je opet mala ‘prepirka’ oko toga tko će koga probuditi za sat privatnosti, bez sumnje kako bi izgladili spor. ‘Ti mene…’ ‘Ne, ti mene…’ (tportal)

Previous articleBirokracija zakočila svirke u Palachu
Next articleDivljao BMW-om po Zametu i pokupio četiri auta i znak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here