Home Mozaik Rina ‘pukla’ nakon što nije izabrana miss BB-a

Rina ‘pukla’ nakon što nije izabrana miss BB-a

381
0

Stanari su zajedničkim snagama uspjeli slomiti čeličnu plavušu. Namjerno je nisu izabrali za miss BB kuće, pa je Rina doslovno pukla po šavovima i nije prestala plakati sat vremena. Stanari su se unaprijed dogovorili da će za mistera kuće izabrati Mrkvicu-Ljubića, a za miss Miru, koju Rina ne može smisliti.

Čim je saznala za dnevni zadatak, izbor za miss i mistera kuće, Rina je dečkima u crvenoj sobi jasno rekla da moraju glasati za nju, pa će ih poštedjeti kućanskih poslova.

Kad je došlo vrijeme da se proglase pobjednici, Rina je vidjevši da je mister upravo njen Ljubić, očekivala da će mu ona biti miss, no dečki su se odlučili s njom našaliti te najljepšom proglasiti njenu najljuću suparnicu Miru.

Rina je na to poludjela, počela je plakati i vrijeđati stanare, a najviše Marka, kojem se obratila: ‘Šupčino glupa, ja i ti si više nismo frendovi, sjeb.. ću te, da znaš. Svaka logika diktira da ja budem miss, a ti mi podmećeš!’

Zatim je zabranila Miri da s Ljubićem otpleše pobjednički ples i u suzama priznala Saši da ne može vjerovati da je nisu izabrali, jer ipak je ona najljepša, a ne ona mala seljankuša Mira. Kasnije se izderala i na Ljubića, no on joj ovaj put nije ostao dužan, već joj je rekao: ‘Rina, ispadaš budala!’ (tportal)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here