Home Mozaik Rinin boravak u BB kući: drpanje i spletkarenje

Rinin boravak u BB kući: drpanje i spletkarenje

1244
0

Nakon “drpanja” s Mrkvicom, nezasitna Rina je već bacila oko na idućeg stanara – Krešu. Ornela ju je zbog njezinog ponašanja prozvala “droljom”, a odbačeni Mrkvica je tugu odlučio utopiti u alkoholu. U ispovjedaonici se povjerio Velikom Bratu: “Ja bih s njom upražnjavao nježnosti”.

Rina, koja je Ivanu ispod dekice šaputala da se “ne šali”, Big Brotheru je ipak pokazala svoje pravo lice. “Ledena kraljica” u ispovjedaonici je izjavila: “Samo želim naglasiti da s tim klincem nikada ništa ne bih imala!”. Objasnila je i da je za nju sve to “samo zezancija” te kako si je Mrkvica “koješta umislio, ali ona će to sasjeći u korijenu”. Da bi dokazala kako je Mrkvica već prekrižen na listi njezinih ljubavnika, nakon izlaska iz ispovjedaonice, bacila se u krilo nove žrtve. Hoće li Krešo odoljeti njenim čarima, vidjet će se narednih dana.

Rinin se boravak u BB kući sveo na dvije radnje – “drpanje” i spletkarenje. Tako je, u pauzi između zavođenja, odlučila ogovarati Marka. Orneli očito nije zamjerila što ju je prozvala “droljom”, jer joj je povjerila da je Marko “toliko umišljen da od njega nije vidjela umišljeniju trebu, a kamoli tipa”. No, svadljiva Rina, nije stala samo na tome – Marku je ubrzo u lice sasula da se “svima kenja od njega”.

Marko joj je potom rekao da je “plava glupača”, na što mu je bijesna Rina uzvratila riječima: “Ljubavi, nemaš pojma koje ja face znam!”. Očito raspoložen za prepucavanje, Marko joj je poručio da ona poznaje “sponzore”. Ono što Rini zasigurno nije trebalo u raspravi s Markom je prepotentna izjava: “Ja sam vrlo sposobna cura! Ja itekako znam zaraditi!”, jer ju je nakon toga Marko indirektno nazvao kurvom: “I pretpostavljam kako!”. “Ti si obični pain in the ass!”, zaključila je potom Rina, ali ni Marko joj nije ostao dužan: “Ti si jedno malo glupo hodajuće čudo, koje ne želi ovdje ništa raditi, koje čisti svoje noktiće, češlja kosu i pola dana plače što pada kiša, jer će joj pokvariti frizuru!”.

Rina, očito shvativši da je naišla na prejakog suparnika, potom je odustala od daljnje borbe s Markom. Poput pokisle kokoši je podvila rep i otišla potražiti utjehu kod Mrkvice, kojeg je netom prije grubo odbacila. U međuvremenu je smislila i “pakleni plan” kako se riješiti “pain in the assa” – uz malo očijukanja, Mrkvici i Tomislavu je objasnila da je u petak “nužno nominirati” upravo Marka. Hoće li njezino spletkarenje uspjeti, vidjet ćemo za dva dana. (Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here