Home Sport Ristovski opet nekažnjeno udara i guši igrače, odgovorni se prave blesavi!

Ristovski opet nekažnjeno udara i guši igrače, odgovorni se prave blesavi!

250
1
ezgif 7 3158b079cf
Screenshot: Maxsport

Osijek i Dinamo Zagreb sudarili su se u napetoj utakmici koja je završila neriješenim rezultatom 1-1 u 25. kolu hrvatske nogometne lige SuperSport HNL. Domagoj Bukvić doveo je Osijek u vodstvo u 26. minuti, ali je Sandro Kulenović osigurao važan bod za Dinamo golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Međutim, remi je bio udarac za Dinamove nade u osvajanje naslova, s Hajdukom koji vodi s četiri boda i Rijekom s pet bodova viška, iako Dinamo ima odigranu manje utakmicu.

Utakmicu je obilježila kontroverza jer su suci i VAR tim propustili primijetiti značajan incident. U 87. minuti došlo je do naguravanja u kaznenom prostoru Osijeka, u kojem su sudjelovali Sandro Kulenović iz Dinama i Ramon Mierez iz Osijeka. Obojica su dobili žute kartone, ali su suci propustili primijetiti postupak Stefana Ristovskog iz Dinama. Ristovski je uhvaćen na kameri kako udara Darka Nejašmića u vrat tijekom incidenta, što je izazvalo bijes i rasprave među navijačima i stručnjacima.

Video možete pogledati OVDJE.

Prema članku 120. trenutno važećeg Disciplinskog pravilnika HNS-a, u ovakvom slučaju postupak se pokreće ako Ristovskog prijavi službena osoba s utakmice (suci, delegat Ante Podnar ili kontrolor suđenja Vlado Svilokos) na kojoj se incident dogodio, povjerenik natjecanja Josip Brezni ili osoba koju nadležni nogometni savez ovlasti za poslove sigurnosti, a to je časnik za sigurnost s utakmice Miroslav Marković.

U ovom trenutku Ristovskog nije prijavio nitko. Hoće li se još jednom izvući?

1 COMMENT

  1. Tutunoberačite,bijeda od čovjeka i nacije.Sjeverni Grk ili zapadni Bugarin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here