Home Mozaik Rodio se s dva penisa, u seksu koristio oba i detaljno opisao...

Rodio se s dva penisa, u seksu koristio oba i detaljno opisao kako to izgleda: ‘Žene su postale ovisne…’

291
0

Kamiondžija iz Los Angelesa koji je rođen s dva penisa govori o svom neobičnom seksualnom životu, ističući kako su neke njegove ljubavnice uživale u činjenici da ima više organa.

Čovjek, poznat samo kao Tank, patio je od difalije, genetske anomalije pri kojoj muškarac rođen s dva penisa. Prema američkom javnom zdravstvu, difalija je stanje izuzetno rijetka i pretpostavlja se da pogađa manje od 1000 muškaraca i dječaka u Sjedinjenim Državama, odnosno manje od jednog na svakih 150.000 muškaraca.

U intervjuu za Soft White Underbelly, Tank je otkrio kako je zbog ubojstva bio poslan u centar za maloljetnike kad mu je bilo 12 godina. Tank je bio djevac sve dok nije pušten iz skrbi kad mu je bilo 24 godine i odlučio je maksimalno iskoristiti svoj dodatni organ nakon što je stekao slobodu.

“Žene mi nisu vjerovale kad bih im rekao da imam dva penisa, ali kad bih ih odveo u sobu, vidjele bi”, otkrio je u video intervjuu. Tank je opisao detalje difalije, rekavši da bi ejakulirao iz oba penisa istodobno – čak i ako bi samo jedan od organa bio stimuliran. “Kad bih prodirao u ženu, osjećao bih nešto, ali jedan [moj penis] je s boka i osjeća se kao da će eksplodirati”, objasnio je.

Ovaj kamiondžija također je otkrio kako su neke žene uživale u osjećaju oba njegova penisa unutar njih u isto vrijeme – uključujući jednu ljubavnicu koja je postala ovisna o tom osjećaju. Tank tvrdi da je čak počela imati seks u troje nakon što su se razišli jer joj više nije bilo dovoljno jedan penis. “Htjela je postati porno zvijezda i željela je da snimimo video zajedno”, otkrio je Tank. “Vjerojatno bih zaradio puno novca…”

Ipak, u većini slučajeva, taj je dodatni organ izazvao probleme u spavaćoj sobi. Tvrdi da je bilo teško imati seks s samo jednim penisom, dok je upotreba dva penisa bila bolna za većinu njegovih partnerica. “Odlučio sam se za operaciju”, proglasio je Tank. “Neke žene je to boljelo.”

Danas, Tank ima samo jedan penis, ali kaže kako imaju i neki drugi članovi njegove obitelji neobične spolne regije. Kamiondžija tvrdi da je i njegov ujak rođen s difalijom, dok njegov otac ima velike testise “kao bik.”

Previous articleDječaka iz Belgije ugrizao poskok u Paklenici. Roditelji: Nitko nas nije upozorio
Next articleOstavila dečka zbog filma “Barbie”: Javno ispričala sve detalje drame, ovoga nema ni u španjolskim serijama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here