Home Sport Rožman: Atmosfera fantastična unatoč još jednom igraču s koronom!

Rožman: Atmosfera fantastična unatoč još jednom igraču s koronom!

1042
0

Rijeka sutra od 18:55 u prvom kolu skupine Europa Lige dočekuje Real Sociedad, vodeću momčad La Lige.

Tim povodom medijima se prvo obratio Rijekin igrač Stjepan Lončar. Veznjak Rijeke i reprezentacije BiH izjavio je: “Velika je čast i zadovoljstvo već što smo ušli u skupinu Europa Lige sastavljenu od tako atraktivnih klubova i jakih momčadi, ali mi se ne zaustavljamo na tome, nego ćemo u svakoj utakmici tražiti svoju priliku, pa tako i protiv prvog suparnika, Real Sociedada za koje znamo koliko su jaki. Nisu tek tako nakon prvih šest kola vodeća momčad jake La Lige.”

S obzirom na bahate najave iz baskijskog kluba izjavio je:
– Mogu oni pričati što god žele. Samo ću reći da nas nisu trebali podcijeniti jer ćemo im na terenu pokazati suprotno.

Novinarima se potom obratio i arhitekt sadašnje Rijeke, trener Simon Rožman
– Atmosfera u momčadi je fantastična usprkos tome što je najnovija vijest kako imamo još jednog zaraženog igrača koronom. Velika je stvar što smo se plasirali u grupnu fazu Europa Lige. Jako se veselim utakmici. Imamo jasnu viziju igre protiv iznimno jakog suparnika. Njegov položaj na tablici Primere jasno govori protiv koga igramo. Međutim, mi ćemo se i protiv Real Sociedada nametnuti agresivnom igrom. Ovo je naš teren i tako ćemo se postaviti.

– Novi zaraženi igrač nam je hendikep, ali kada vidim kako svi ljudi u ovom klubu rade i kako se pripremaju za ono što nas čeka, ne želim uopće to uzimati kao ispriku,rekao je.

– Za pozitivan rezultat trebat će nam najbolja predstava svih nas. Ići ćemo na pobjedu, ali nećemo doživjeti kao tragediju ako izgubimo. Niti ćemo poletjeti u euforiju ako pobijedimo, zaključio je Rožman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here