Home Sport Rubčić: Zajedno smo jači

Rubčić: Zajedno smo jači

1000
0

 Jučerašnja »presica« uoči derbija bila je iznadprosječno posjećena zahvaljujući brojnim klupskim snagama. Osim trenera Roberta Rubčića, novinarima su na raspolaganju bili i pomoćni trener Mario Tot, direktor Mario Rubeša, te igrači Denis Ljubović i Dario Bodrušić. Rubčić tvrdi da nije slučajno ovako brojno klupsko izaslanstvo izašlo pred predstavnike medija.
    – Želimo odaslati poruku navijačima i igračima da smo svi zajedno u ovim trenucima, da smo jedno tijelo. Jedino tako, uz veliko zajedništvo igrača, stručnog stožera i navijača, možemo do pobjede – govorio je jučer novi trener »Rijeke« koji će sutra protiv »Dinama« voditi prvu utakmicu na Kantridi u ulozi šefa stručnog stožera prve momčadi.
    – Kakvu reakciju publike očekujem? Sve ovisi o rezultatu. Međutim, poznavajući riječku publiku najbitnije je da igrači daju sve od sebe, pruže svoj maksimum. Siguran sam da će publika znati nagraditi takav pristup – kaže Rubčić, koji je uvjeren da će »Dinamo« odigrati puno kvalitetnije na Kantridi nego prošle nedjelje na Šubićevcu.
    – Jedno je »Šibenik«, a drugo »Rijeka«. »Dinamo« i »Hajduk« su uvijek na Kantridi posebno motivirani, ali mi se time ne zamaramo. Vjerujemo u svoje snage i kvalitete. Ova utakmica će pokazati stvarne vrijednosti ove momčadi – kazao je Rubčić, koji je momčad jučer povukao u Poreč na dva dana. Sutra navečer »bijeli« se vraćaju kućama, a ponovo će se okupiti na dan utakmice kada imaju zakazan zajednički ručak i poslijepodnevni odmor. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here