Home Vijesti Rudan na TV Pinku ispitivala Vučića!

Rudan na TV Pinku ispitivala Vučića!

121
1

Predsjednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je sinoć u emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink gdje ga je na temu odnosa s Hrvatskom ispitivala riječka književnica Vedrana Rudan.

Rudan ga je pitalazašto se ne bi nakon 30 godina stavio “krst” na taj “odvratni rat” i zašto stalno izvlačimo leševe i ubijene roditelje.

“Stvarno mislim da će u budućnosti Srbi i Hrvati morati biti zajedno, ne u istoj državi, ali da se zajednički suprotstavljaju različitim problemima koji će dolaziti izvana ako žele opstati”, rekao je Vučić.

“Hrvati obično od nas traže da se posipamo pepelom, da se ispričavamo i da se nikada ne sjetimo Jasenovca”, odgovorio je Vučić i dodao:

“A ovdje govore samo o onome što bismo samo mi željeli čuti i to tako ide. Ako bi netko bio u stanju prestati s tim, mi bismo bili spremni reći: U redu je da prestanemo. Prihvaćam odmah prestati, samo da nam sutra ne kažu kako su u Domovinskom ratu Srbi agresori i ovakvi ili onakvi, ali oni neće prestati. U Hrvatskoj će reći da je to zalog za budućnost i da Srbija to mora priznati”, pojasnio je Vučić.

Rudan je potom pitala Vučića zašto se kao predsjednik najveće zemlje na Balkanu više ne posveti miru i misli li zaista da postoji šansa da Hrvatska napadne Srbiju, odnosno – zašto se Srbija naoružava i tko je može napasti.

“Ne mislim da je to realno da Hrvatska napadne Srbiju, ne svakako u ovom trenutku, ne ni u budućnosti”, rekao je Vučić i zapitao Rudan misli li da Srbija treba biti bez vojske.

Previous articleKolakušić: Miroslav Škoro je zajednički kandidat Plenkovića i Bernardića!
Next articleRiječanin u borbi za naslov Guinessovog rekorda! Pogledajte kako se Vitomir priprema Hrvatsku staviti na tron

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here