Home Vijesti Rudan o Milanoviću: Čovjek je teško bolestan i problem proizlazi iz toga...

Rudan o Milanoviću: Čovjek je teško bolestan i problem proizlazi iz toga što nije u bolnici

135
0

Izjave predsjednika Zorana Milanovića o Srebrenici i ubojstvu obitelji Zec sablaznio je najveći dio hrvatske javnosti. Brojni politički i društveni akteri osudili su Milanovićevo relativiziranje genocida u Srebrenici i svođenje mučne likvidacije obitelji Zec na odštetu.

Predsjednikove izjave tako su zgrozile i književnicu Vedranu Rudan.

– Iskreno, iz dna duše, mislim da je Zoran Milanović osoba koja bi trebala biti u ustanovi. Čovjek je teško bolestan i problem proizlazi iz toga što nije u bolnici, rekla je za Jutarnji list Vedrana Rudan o Milanoviću.

Ovo nije prvi put da se javno propituje mentalno zdravlje predsjednika. Ranije su to činili viđeniji HDZ-ovci poput Vladimira Šeksa, Marija Banožića, Gordana Jandrokovića…

Inače, Vedrana Rudan često u svojim javnim istupima komentira rad predsjednika. Tako je nedavno u intervjuu za Kurir izjavila kako je Milanović ne iritira, već da je iritiraju oni koji su za njega glasali na izborima.

– On je bio predsjednik Vlade, dobro smo ga upoznali. Nesposobna lijenčina. Kako je bilo uopće moguće da toliki građani glasaju za čovjeka koji je, dok je bio na vlasti, vrijeme provodio jedući, pijući i lupetajući gluposti? Kao predsjednik nastavio je u istom ritmu, samo žešće. Građani Hrvatske nemaju sreće na izborima. Milanović je dvorska luda na dvoru bez kralja. Bojim se da će na idućim izborima za predsjednika države pobijediti lobotomirani majmun, izjavila je tada Rudan.

Previous articleŠto hrvatska zastava radi na utakmici Denvera? Vratio se tip koji trola Nikolu Jokića
Next articleTorcida sudjelovala u makljaži? Pojavila se snimka tučnjave iz Lisabona, srpski portali strahuju: ‘Čekaju Delije…’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here