Home Vijesti Rudanica Biliću: Što ste stalno nadrkani i napaljeni?

Rudanica Biliću: Što ste stalno nadrkani i napaljeni?

1298
2

HRT-ov Puls Hrvatske očekivano se sinoć pretvorio u show Vedrana Rudan. Na samom početku emisije Biliću je rekla: ‘Što ste stalno nadrkani i napaljeni’ i dodala kako su joj gospođe koje su je uređivale na HRT-u rekle da će joj dati 100 kuna, ako se Bilić nasmije.

Mladena Bajića prozivala jeda ne radi svoj posao, a predsjednika Josipovića nazvala kriminalcem koji izgleda kao prvopričesnik u 53. godini. Branimiru Biliću rekla da je on sad na tv-u dok je Denis Latin ‘u nekoj rupčagi’, a Vesni Pusić poručila da se okružila suspektnim lopinama.

– I vi na HRT-u samo klepećete, a ništa se ne mijenja. Što ste promijenili dosad?, pitala je.

– Što ste vi promijenili, a stalno govorite da su svi kriminalci, odgovorio joj je Bilić.

– Ja sam se sada barem izjadala, zaključila je Rudan koja je na kraju emisije ipak je priznala da nije onakav kakvim ga je zamišljala, ali je ipak dodala kako su mu pitanja bespotrebno dugačka.

– Ugodno sam iznenađena vašom osobom, čula sam da ste živi davež koji se nikada ne nasmije, a ja vidim jednog fenomenalnog lika. Nitko mi neće vjerovati da jeste, zaključila je na kraju Rudan.

Emisiju možete pogledati na linku.

Previous articleJGL sprema IPO
Next article‘3. maj’ danas otvoren za građane

2 COMMENTS

  1. …e kad takve ludjakinje imaju mjesta na televiziji kao kriticari politike, pravosudja i politickih problema, onda smo stvarno kao drustvo u banani.

  2. svako ima pravo na kritiku. mislim da ona radi fantastičan posao prvenstveno u samopromociji i privlačenju pažnje. to je često i društveno korisno jer skreće pažnju na neke teme i potiče na društvenu raspravu. ali kvaliteta njenih poruka je na vrlo niskoj, praktički kafanskoj razini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here