Home Vijesti Rujanske ljetne vrućine, temperature će se penjati do 33C!

Rujanske ljetne vrućine, temperature će se penjati do 33C!

259
0
Foto: Rijeka Danas Plus/Kata Majhen

Kako za HRT prognozira Krunoslav Mikec iz DHMZ-a, samo je mjestimice moguća umjerena naoblaka. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a temperatura će porasti do najviših vrijednosti između 27 i 29 °C.

Najviše dnevne vrijednosti, većinom oko 30 °C, bit će na pretežno sunčanom srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije. I pritom ujutro i ponovno navečer bura, a sredinom dana i poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak.

I na krajnjem jugu Hrvatske prevladavat će sunčano, uz najvišu temperaturu zraka oko 30 °C, ponegdje moguće i do 33 °C. Ujutro i navečer puhat će bura, a danju jugozapadni i sjeverozapadni vjetar.

I sljedećih dana na kopnu ćemo imati obilje sunčanog vremena, uz malo višu temperaturu nego u četvrtak i petak. Još će u subotu ponegdje puhati umjeren sjeveroistočni i istočni vjetar. Od nedjelje pak u jutarnjim satima malo veća vjerojatnost za mjestimičnu maglu.

Na Jadranu početkom tjedna ponegdje mala i umjerena naoblaka. Još će mjestimice u subotu biti bure, zatim slabiji vjetar. Temperatura kao u četvrtak, čak i malo viša, prognozirao je za HRT Krunoslav Mikec.

Previous articleOtkrili leglo zmija u kući: ‘Izgmizale su u subotu, našli smo ih više od deset! Zvali smo sve moguće, nitko ne reagira‘
Next articleVIDEO: Putnik dobio proljev u avionu. Morali su se vratiti i očistiti ga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here