Home Mozaik Rusi otkopali tijelo njemačkog vojnika: Ono što su našli kod njegovih kostiju...

Rusi otkopali tijelo njemačkog vojnika: Ono što su našli kod njegovih kostiju izaziva jezu (VIDEO)

2889
0

Drugi svjetski rat predstavlja najveći oružani sukob u povijesti čovječanstva, a najveće bitke su se vodile između Nijemaca, tadašnjih nacista i Rusa, tadašnjih Sovjeta.

Brojne tajne iz razdoblja tog sukoba još nisu otkrivene, a internet svakodnevno bilježi porast broja fotografija i video zapisa arheoloških iskopavanja stvari i drugih stvari iz Drugoga svjetskog rata. Ovaj put, ruski istraživači iskopali su kosti i druge ostatke njemačkog vojnika.

Grupa ruskih istraživača istraživala je teren detektorom za metal, signal je pojačan iznad jednog dijela površine koju su istraživali, kada su iskopali signal iz detektora, pronašli su cijeli kostur i predmete koje je njemački oficir SS -a nosio tijekom Svjetskog rata koji je tamo poginuo.

Tijekom iskopavanja u blizini su pronađeni različiti predmeti: SS divizijska ploča, boca za piće, kutija s duhanom, puška, kaciga koja pokazuje da mu je metak prošao kroz glavu, ali kad je otkrivena kutija s pregršt metaka automatske puške istraživačima je ostala, “knedla u grlu”.

Kad su ugledali kutiju s mecima, kao da su se sjetili svih strahota Drugoga svjetskog rata, a osjetili su i užas i strah s kojima ih metci podsjećaju na ono što cijeli svijet brine svakog sata – izbijanje novi sukob i rat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here