Home Najnovije Ruska bomba tražila ljubav preko jumbo plakata, javio se ukrajinski tajkun!

Ruska bomba tražila ljubav preko jumbo plakata, javio se ukrajinski tajkun!

77
0

Ruskinja Maria Molonova (26) odlučila je uzeti stvar u svoje ruke te je krenula u potragu za ljubavlju pomoću golemog jumbo plakata. Njega je ‘snimio‘ i bogati ukrajinski tajkun koji joj se počeo udvarati nakon što je njezin oglas postao viralan.

Marijina fotografija pojavila se na jumbo plakatu u njezinu rodnom gradu Ulan-Udeu, a na njemu piše da ‘traži gospodina Pravog‘. Plakat je privukao pažnju 26-godišnjeg Ukrajinca Serhija Karkuša, kojeg je odmah opčinila njezina ljepota, a ne smeta mu ni činjenica da Ukrajina i Rusija trenutno ratuju.

“Ne poštujem pristaše rata – niti Vladimira Putina. Ne razumijem što on radi, ali osjećam se dobro jer sam zaljubljen u Ruskinju”, rekao je Karkuša u intervjuu za strane medije.

Ovaj Ukrajinac trenutno živi i radi u Los Angelesu, a Molonovu tek treba uživo upoznati. Međutim, on vjeruje da je ona ‘prava‘ za njega i nada se da će uskoro otputovati u neprijateljsku zemlju kako bi upoznao svoju ljubav.

“Odabrao sam Mariju jer sam je vidio na vijestima nakon njezine reklame i ona je definitivno moj tip. Ona je hrabra. Ona je pametna. Ima puno žena u L.A.-u, ali nijedna nije prava, a onda sam vidio Mariju”, rekao je zaljubljeni Ukrajinac.

Molonova se predstavlja kao ‘poduzetnica milijunašica‘, a to se odmah svidjelo i Karkuši, koji tvrdi da je on ‘tajkun‘ koji je jednako uspješan u svome poslu. Zaljubljeni Ukrajinac njezin je billboard opisao kao ‘vrlo kreativan‘ te je odlučio i sam zakupiti jedan jumbo plakat kako bi privukao njezinu pozornost.

Tako je kupio oglasni prostor na jumbo plakatu odmah iza njezina, a na njemu je osvanula njegova fotografija uz riječi: ‘Milijunašice, okreni se, već sam ovdje.‘

Molonova ga je primijetila. “Ima moju pažnju, ali što je sljedeće? Nije me osobno kontaktirao niti mi pisao. Želi li me zaista upoznati? Zbunjena sam. Voljela bih da priđe baš meni, a ne ovako preko cijelog grada”, rekla je ljepotica.

Molonova je priznala da se dosjetila jumbo plakata nakon što su joj u Rusiji, zbog sankcija, zabranjene aplikacije za traženje partnera, poput Tindera. No, ovoj se ljepotici žuri i ne želi gubiti vrijeme.

Karkuša sada priznaje da planira otputovati u Rusiju kako bi je upoznao i proveo s njom ‘romantične i nezaboravne‘ trenutke, iako je svjestan da bi nju mogao osvojiti neki drugi muškarac prije nego što on stigne do nje te da bi mu to što je Ukrajinac moglo stvarati određene probleme u Rusiji.

Previous articleTrener Al Nassra: Ronaldo? Želio sam dovesti Messija
Next articleLivaja: Naš cilj je jasan – titula prvaka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here