Home Mozaik Ruska plesačica mulja Gvardiola? Već je stigla u Zagreb!

Ruska plesačica mulja Gvardiola? Već je stigla u Zagreb!

199
0
f 33853605 1280
Instagram

Atraktivna ruska plesačica Julija Andreeva ovih se dana našla u središtu pažnje zbog svoje aktivnosti na Instagramu, gdje prati hrvatskog nogometaša Joška Gvardiola i često komentira njegove fotografije. Njihova interakcija izazvala je veliku buru među pratiteljima, posebno nakon što je Julija viđena u Zagrebu. Ove vijesti prenio je gol.hr, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Julija Andreeva: “Sve su to gluposti”

Julija je odlučila prekinuti šutnju i oglasiti se putem svog Instagram profila, gdje ima više od 300 tisuća pratitelja. U svojoj objavi demantirala je sve navode o romantičnoj vezi s Gvardiolom.

“Ljudi, tekst koji jučer objavio hrvatski tisak je glupost, ne vjerujte svemu što napišu. Prije pisanja članka profesionalni novinar provjerava podatke, kontaktira osobu o kojoj želi napisati članak, napravi intervju pa tek onda napiše članak. Ne dajem intervjue o svom privatnom životu jer to držim u tajnosti,” napisala je Julija, prenosi Slobodna Dalmacija.

Joško Gvardiol: Tajnovit Nogometaš

22-godišnji Joško Gvardiol, poznat je po svojoj tajnovitosti kada je u pitanju njegov privatni život. Iako je sklon održavanju privatnosti, jednom je prilikom otkrio da ga privlače starije žene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here