Home Vijesti Ruski izvor: ‘Putin pao niz stepenice i pritom se uneredio u u...

Ruski izvor: ‘Putin pao niz stepenice i pritom se uneredio u u gaće!’

473
0

Britanski Mirror prenio je napise ruskog Telegram kanala pod imenom General SVR koji redovito tvrdi da Vladimira Putina muči niz zdravstvenih problema, uključujući tumor probavnog trakta, unatoč inzistiranju Kremlja da je ruski vođa dobrog zdravlja. Sada je taj isti ruski kanal izvijestio da su ruskom predsjedniku tjelohranitelji morali pomoći da sjedne na kauč dok su mu osobni liječnici pohitali u pomoć i pokušali ga kasnije oprati u kupaonici, a sve uslijed nezgode tijekom spuštanja niz stepenice.

Naime, navodni Putinov pad uzrokovao je modrice na njegovoj trtici, ali je također istaknuo probleme “raka gastrointestinalnog trakta”, kako se tvrdilo.

Iako su liječnici stigli za nekoliko trenutaka, isprva ga nisu mogli pregledati – jer su ga prvo morali odvesti u kupaonicu da se “očisti” nakon “nenamjerne reakcije”.

Unatoč ovom navodnom incidentu, Putin je mogao nazočiti i govoriti na konferenciji mladih znanstvenika u Moskvi u četvrtak.

Prema izvještaju, Putin je hodao niz stepenice kada se poskliznuo i pao na leđa, nakon čega je pao na bok i skliznuo niz nekoliko stepenica. Incident se dogodio pred očima predsjednikovih tjelohranitelja, koji su brzo reagirali i pohitali Putinu u pomoć.

Trojica službenika osiguranja pomogla su predsjedniku da dođe do najbliže sofe te su pozvali liječnike koji dežuraju u rezidenciji.

Prema informacijama spomenutog medija, ta Putinova reakcija dogodila se zbog problema koje ima s gastrointestinalnim traktom, zbog čega već ima ozbiljne probleme s probavom – a pad je izazvao “nehotičnu” reakciju.

Sve u svemu, Putin je očito dobro, nije mu dijagnosticirano ništa kritično, a natučena trtica je liječena lijekovima protiv bolova. Uz to, na ruskom kanalu piše da će se provesti istraga o tome što je izazvalo Putinov pad niz stepenice.

“I kod kuće nosi posebne cipele s protukliznim premazom, a stepenice u rezidenciji smatraju se ‘sigurnima’. Kako se pokazalo, sve mjere opreza su besmislene kada su živci u pitanju”, stoji na General SVR kanalu.

Ranije ovog mjeseca kanal je ustvrdio da je Putinovo zdravlje “u pozadini stalnog stresa i sve više izaziva zabrinutost liječnika i njegove rodbine”.

Navedeno je da “zbog raka Putin ima ozbiljnih problema s probavom i da je posljednjih nekoliko mjeseci na strogoj dijeti”.

Također navodno pati od “napadaja kašlja, vrtoglavice, poremećaja spavanja, bolova u trbuhu i stalnih mučnina”, kao i “manifestacije simptoma Parkinsonove bolesti i shizoafektivnog poremećaja”.

Previous articleNajtužnija fotografija Svjetskog prvenstva: ‘On uopće ne želi biti tu’
Next articleEkipa iz SAD-a podržala Vatrene na SP-u: Srčano zapjevali našu slavnu navijačku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here