Home Vijesti Ruskinja u Poreču muža ubola nožem pred njihovim maloljetnim djetetom

Ruskinja u Poreču muža ubola nožem pred njihovim maloljetnim djetetom

247
0

DORH je objavio da je završeno ispitivanje u Puli osumnjičene 49-godišnje Ruskinje i da je pulsko Županijsko odvjetništvo donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenice koja je muža ubola nožem.

Sumnja se da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, jedno kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 49-godišnjakinja 26. kolovoza oko 2:30 u apartmanu u Poreču, nakon verbalnog sukoba sa suprugom, u nakani da ga liši života nožem mu nanijela ubodnu ranu u predjelu lijeve podlaktice jer se oštećenik rukom obranio od uboda u tijelo. Osnovano se sumnja da je navedeno počinila u prisutnosti maloljetne kćeri svjesna, i pristajući na to, da time i prema kćeri poduzima radnje koje su štetne za njezino odrastanje, zdravlje i pravilan emotivan razvoj”, priopćio je DORH.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je Ruskinji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Previous articleHrvatskog narodnog preporoda najbolji film 20. LFF-a;
treća nagrade publike za Veće od traume
Next articleOsijek pobijedio Hajduk, VAR poništio izjednačenje Hajduka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here