Home Mozaik S jakim bolovima primljen na hitnu, kirurzi su bili šokirani kad su...

S jakim bolovima primljen na hitnu, kirurzi su bili šokirani kad su vidjeli što mu je u analnom otvoru: Nije vršio nuždu 20 dana!

417
0

Rad na hitnoj često zna biti stresan i vrlo neobičan, stoga se samo hrabri odlučuju na takav poziv. Doktori iz Indije zamalo su imali vrlo zanimljiv “hitni slučaj” kada je muškarac (27) hospitaliziran nakon što je na hitnu došao s jakim bolovima.


Liječnici su podijelili slikovitu snimku hitne operacije, ističući kako je tim liječnika koji je vodio hitnu operaciju potpuno šokiran slučajem pacijenta

Ovo je bila velika stvar za nas, liječili smo ga s najvećom pažnjom – rekao je lokalnim medijima liječnik iz bolnice Burdvan Medical College u Indiji, gdje je pacijent liječen.

Pacijent je u bolnicu došla u srijedu nakon jakih bolova u trbuhu, prenose mediji.

Tamo su liječnici napravili nekoliko rendgenskih snimaka, a na kraju su otkrili da se u debelom crijevu blizu anusa nalazi bočica dezodoransa od 20 centimetara.

Da stvar bude gora, bočica je tamo stajala 20 dana tijekom kojih nesretni čovjek nije mogao obaviti nuždu. Liječnici smatraju da bi mladić bio životno ugrožen da nije došao u bolnicu, prenose mediji.

Srećom, liječnici su tijekom dvosatne operacije uspjeli ukloniti dezodorans.

Nažalost, pacijent je pretrpio oštećenje crijeva, što će vjerojatno zahtijevati operaciju u budućnosti, rekli su liječnici. Također će morati biti pod liječničkim nadzorom sljedećih sedam dana u slučaju daljnjih komplikacija.

Previous articleŽena sastavila je ugovor za svoga supruga, nećete vjerovati što je morao potpisati!
Next articleHoror na hrvatskom nebu, grom udario avion! Putnik: Upravo smo vidjeli plavo svjetlo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here