Home Mozaik Sa 105 godina ide na roller coaster: on je najstariji koji je...

Sa 105 godina ide na roller coaster: on je najstariji koji je to pokušao VIDEO

216
0

Jack Reynolds, star 105 godina, može se smatrati najstarijim čovjekom koji je išao na vlak smrti. Podvig gospodina Reynoldsa dogodio se u zabavnom parku Flamingo Land, Sjeverni Yorkshire, Engleska.

Čovjek je bio u pratnji svoje kćeri, a za tu je prigodu snimljen je prilog prikazan na ITV-u (pogledajte video ispod). Naravno, čovjek je redovito upisan u Guinnessovu knjigu rekorda (pogledajte i relevantnu poveznicu u nastavku).

Pothvat starijeg gospodina proveden je i za prikupljanje sredstava za neke lokalne tvrtke i zračnu hitnu pomoć, koje su vrlo važne jer spašavaju dosta života. “Trebali bi imati puno više sredstava”, izjavio je čovjek, implicirajući da dobrotvorna djela nisu nikad dovoljna.

To nije prvi čovjekov rekord. Kada je imao “samo” 104 godine, proglašen je najstarijim muškarcem na svijetu koji se tetovirao. I opet, nekoliko godina ranije, proglašen je najstarijim čovjekom na svijetu koji se podvrgao izazovu Ice Bucket Challenge.

Previous articleU KBC-u Rijeka prvi put u Hrvatskoj izvedena napredna korekcija srčanog zaliska bez kirurškog reza primjenom tehnike PASCAL
Next articleŠto bi svaki tinejdžer želio reći roditeljima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here