Home Vijesti VIDEO: SDP objavio uplatnicu iz 1992. godine, Polančec otvorio novi front

VIDEO: SDP objavio uplatnicu iz 1992. godine, Polančec otvorio novi front

1616
9

SDP je na svojoj Facebook stranici objavio dokaz da je Slavko Linić 1992. godine u riječki gradski proračun vratio novac koji je prethodno bio namijenjen kupnji oružja za obranu. Riječ je o uplatnici na iznos 98.705.605 dinara, a datum uplate je 29. rujna 1992. Uplaćeni iznos odgovara iznosu od tadašnjih 880.000 njemačkih maraka, izjavio je za Novi list riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

U međuvremenu, oglasio se Damir Polančec i iznio optužbu prema kojoj mu je 2009. godine ravnatelj policije Oliver Grbić sugerirao da HDZ krene s pisanjem anonimnih optužnica protiv čelnika optužnice kako bi se napravio balans s velikim brojem optužnica protiv čelnika HDZ-a.

Nakon Polančecove pressice Linić je izrazio očekivanje da će ministar Karamarko smijeniti ravnatelja policije Grbića. Međutim Karamarko ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko odbacuje Polančecove optužbe s tvrdnjom kako se radi ‘o dosta naivnoj konstrukciji’.

Previous articleSvjetska jedriličarska elita u Cresu
Next articleUdruga ‘Traži se prijatelj’ optužuje udrugu ‘Capica’ i ‘Riječku udrugu prijatelja životinja’

9 COMMENTS

  1. nesto tu ne stima,provjerite tecajne liste

    1.srpanj 1991 1.DEM -55 HRD
    30. rujna 1992 1,- DEM – 234.- HRD

  2. mene čudi što BAŠ TA uplatnica postoji, a neke druge ne (kao na primjer “popločavanje Korza”)…

  3. sve sam shvatio! hdz je u K**Cu, ovi drugi, sdp su OK pa ćemo sad kad bude trebalo svi glasat za njih i počinje raj na(u) zemlji… jel to to ?

  4. Pokucalo otkrivanje korupcije na vrata SDP-a pa sad pod svaku cijenu ne štedeći nikoga, žele na perfidan način ocrniti cijeli državni aparat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here