Home Mozaik Sestre Riječanke u sedmoj sezoni Big Brothera

Sestre Riječanke u sedmoj sezoni Big Brothera

4244
0
bbbarbaratina
sestre Tina i Barbara Šegetin iz Rijeke

Stanari sedme sezone Big Brothera su: sestre Tina i Barbara iz Rijeke, Steffani iz Splita, Aleksandar iz Crne Gore, Branislav iz Srbije, Darko iz Makedonije te Andrea iz Makedonije, Zorica iz Srbije, Goran iz Sarajeva, a četvero članova obitelji Vasić je skriveno u tajnoj kući. Čak dvije kandidatkinje ove godine dolaze iz Rijeke, a treća trenutno živi u našem gradu.

Barbara Šegetin, (25 god) ima 25 godina i rođena je u Rijeci, a trenutno živi u Zagrebu.Bavila se manekenstvom i modelingom. Završila je kozmetičku školu i želi otvoriti svoj salon. Budući da su joj roditelji akademski obrazovani, priznaje, malo su se razočarali što ona nije nastavila školovanje.Voli izlaziti van i trenutno ne radi ništa, a druži se sa Sorajom.Voli narodnu muziku i cajke i za nju je najbitniji dobar provod uz društvo, muziku i dobro piće.Ugradila je silikone u grudi 4-ku i u usta. Kaže da su žene ljubomorne na nju i na njezin izgled. Barbara nije u vezi, a nedavno je prekinula sa dečkom.Ima nekoliko pirsinga, jezik usna i nekoliko tetovaža. Na ruci joj je ispisan datum rođenja njezinog psa.

Tina Šegetin (24) je Barbarina mlađa sestra koja se također bavi modelingom, Tina i Barbara su nerazdvojne, zajedno žive u Zagrebu, imaju isto društvo i izlaze na ista mjesta. Vrlo su slične i sve što vrijedi za jednu, vrijedi i za drugu, osim što je Tina malo povučenija. No unatoč tome voli „lude“ muškarce i važno joj je da odabranik njezina srca bude malo „čudan“. Iako se sestre drže toga da jedna drugoj ne smiju uzeti dečka, to pravilo za ostale stvari, poput odjeće, obuće i šminke, ne vrijedi. Dijele i ljubav prema ukrašavanju tijela pa tako Tina Ima piercinge na identičnim mjestima kao Barbara, a tetovirat će i jednaku tetovažu kakvu ima njezina starija sestra – datum rođenje njihovog psa. Tina je, također napunila usne, zbog čega se pomalo kaje, no planira ugraditi silikone baš poput sestre.

Gabrijela Domenika Marijanović, (23 god), Slavonski Brod – Gabrijela ima 23 godine i dolazi iz Slavonskog Broda gdje je završila srednju školu. Trenutno živi u Rijeci gdje studira na Prometnom fakultetu. Bavi se prodajom ekskluzivnih automobila i rabljenog njemačkog namještaja. Bavila se gimnastikom, akrobatskim rock’n’ rollom i karateom. Bila je nekoliko puta proglašena za perspektivnu sportašicu , ali je odustala od karatea kada je pokušavajući napraviti salto u nazad sama sebi koljenom slomila nos. Kasnije se bavila i K1 borbama. Bila je i na natjecanju za izbor Miss Hrvatske, a bila je i miss fotogeničnosti u njezinoj županiji. Voli pištolje i oružje čak i toliko da ih je tetovirala na sebi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here