Home Mozaik Seve traži stan u Rijeci

Seve traži stan u Rijeci

1169
0

Zbog nove ljubavi najpopularnija hrvatska pjevačica Severina uskoro se seli u Rijeku, a ovih dana sa svojim dečkom Slavkom Šajinovićem traži i stan u gradu na Rječini. Premda ljubav cvate točno mjesec dana, iskre su zapravo frcnule na njezinu koncertu u popularnom krčkom disku Crossroad, a očito je tako intenzivna da će najomiljenija cura hrvatske estrade zbog ljubavi promijeniti i adresu.

Upoznao ih je zajednički prijatelj, fizioterapeut iz Njivica, a ubrzo je zaljubljeni par otišao i na zajedničko ljetovanje u Budvu. Kako doznajemo, Severina je novog dečka već upoznala sa svojom majkom jer su dio odmora proveli i u Splitu.

Ovih dana viđeni su na raznim društvenim događanjima i u romantičnim šetnjama po Rijeci, a Severinin sretan osmijeh najbolja je potvrda jačine njezine veze sa šarmantnim Slavkom.

Razumijevanje za medije

Novi muškarac u Severininu životu o sebi i svojoj vezi s pjevačicom ne želi govoriti pa nam je tako u kratkom telefonskom razgovoru rekao kako svoju intimu neće dijeliti s javnošću. Dodao je kako njihove zajedničke fotografije u novinama nisu njegov izbor, ali i da razumije znatiželju javnosti. Drugim riječima, nema ljutnje prema medijima, ali je ustrajan u stavu da o njihovoj vezi ne želi pričati.

Gnijezdo na Trsatu

Ipak, doznajemo kako Slavko idućeg tjedna i službeno otvara svoj novi sportski centar na riječkim Pećnama, a na svečanosti će biti i Severina, što će mu sigurno biti i najbolja reklama.

Severinu ćemo u Rijeci očito često viđati. Ona se doseljava čim pronađu adekvatan stan, a za sada su gnijezdo svili u Slavkovu samačkom stanu na Trsatu. Time će Severina postati nova hrvatska zvijezda koja je zbog ljubavi odlučila stvoriti dom u kvarnerskoj metropoli. (Jutarnji.hr)

Previous articleDržava je mogla spriječiti Šimićev bijeg?
Next articleRiječani još pregovaraju s Matijom Matkom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here