Home Mozaik Severina nakon pjesme Rođeno moje pokazala srednji prst: ‘*ebite si mater’

Severina nakon pjesme Rođeno moje pokazala srednji prst: ‘*ebite si mater’

225
0

Severina je ponovno osvojila srca publike svojom emotivnom izvedbom pjesme “Rođeno moje” na Jahorini, ali trenutak iznenađenja dogodio se nakon nastupa. Dok je napuštala pozornicu, pjevačica je podigla srednji prst i izrekla jasnu poruku: “Jebite si mater“. Ovaj trenutak brzo je postao predmetom rasprave i komentara među obožavateljima.

Severina se kasnije našalila na svoj način, pokazujući na kažiprst i izjavivši: “Bio je ovaj prst.” Očigledno je da je pjevačica željela izraziti svoje emocije i stav na svoj autentičan način nakon što je izvela emotivnu pjesmu.

Pjevačica je svoj nastup održala u jednom hotelu na Jahorini, što je bilo njezino prvo javno pojavljivanje nakon što je Vrhovni sud ponovno dodijelio skrbništvo nad njezinim sinom Milanu Popoviću. Severina je podijelila svoje osjećaje s publikom, istaknuvši teške trenutke koje je prošla, ali istovremeno izražavajući zahvalnost malim i nemoćnim ženama koje su joj pružile podršku.

Uz pjesničke izmjene stihova, Severina je na društvenim mrežama napisala: “Bio je ovaj prst… jer što me nije ubilo, neće me ni ubiti. Na njima kola nek’ se slome.”

Severinino javno pojavljivanje na Jahorini označava njezinu snagu i odlučnost unatoč izazovima koje je nedavno prošla. Njezina izvedba i iskrena poruka samo su dodatno potaknuli razgovor o njezinom umjetničkom izražavanju i unutarnjoj snazi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here