Home Mozaik Severina u vezi s riječkim konobarom

Severina u vezi s riječkim konobarom

482
0

Sevine ljubavi ne mogu dugo ostati tajne. Šarmatni muškarac s ozlijeđenom nogom snimljen u Komolcu u društvu zanosne Severine, riječki je konobar, a odnedavno suvlasnik fitness centra na Pećinama Slavko Šajinović piše današnji Jutarnji list.

Veza s popularnom pjevačicom je novijeg datuma, a nije poznato gdje su se i kako upoznali. Četrdesetogodišnji Šajinović već je nekoliko godina rastavljen, godinama je radio kao konobar na kruzerima, a navodno su ga sa Sevkom upoznali zajednički poznanici iz Zagreba.

Veza je, bruje kuloari, započela za njenog ovoljetnog nastupa u popularnom klubu Crossroadu u Malinskoj na Krku. Slave, kako ga zovu prijatelji, nogu je ozlijedio kada je montirao sprave u svom novom fitness centru prije nekoliko mjeseci.

Njegovi riječki poznanici gotovo su u šoku nakon objave fotografija koje ga povezuju sa Severinom, ali naravno ne kriju zadovoljstvo što je baš riječki dečko osvojio srce najomiljenije cure s hrvatske estrade. Sluteći da je njegova veza razotkrivena Šajinović se nije javljao na mobitel.

Hoće li kao i naša legendarna skijašica Janica Kostelić i Severina postati riječka “nevjesta”, moguće zbog ljubavi čak doseliti na Kvarner? Da joj je Rijeka draga, Severina je uostalom već dokazala.

Na riječkim je kazališnim daskama ostvarila i svoje prve glumačke uspjehe. Zbog angažmana u HNK pl. Ivana Zajca, mjesecima je boravila u Rijeci, svakodnevno je ispijala jutarnje kave u poznatim lokalima na Korzu i, nerijetko u društvu svog tadašnjeg dečka, mlađahnog Mate Čuljka.

Da Seve ne bira glavom već srcem i da se ne drži određenog tipa muškaraca, potvrđuje šarolika galerija njezinih ljubavi. Od hercegovačkog preko zagrebačkog poduzetnika, mlađahnog intelektualca do konobara koji je manire i šarm “brusio” na prekoocenskim kruzerima. (foto: 24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here