Home Kolumne SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: ‘CELI BATA’

SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: ‘CELI BATA’

336
0

Iskreni celibat i nametnuti su dva totalno različita pojma. U nekom trenutku mladi fratar prisegne na celibat i godine prolaze, a nije pošteno raščistio što mu je s jutarnjom erekcijom i kako se nositi s njom jer u celibatu nema ni masturbacije za koju znamo da katolici itekako osuđuju jer prlja maštu i dovodi u napast ostale aktivnosti vezane za pražnjenje jaja bez koje, gledajući čisto biološki, muškarci teško žive. Molitva koja ima frekvenciju meditacije može trenutno anulirati potrebu, ali ujutro frajeri bili fratri ili ne, ne mogu kontrolirati „celog batu“ kad mu krv navre.

E sad, uzimam si za pravo o ovome palamuditi jer sam i sama bila u celibatu šest godina, ali ne nametnutom već je to bio jedan od mojih silnih eksperimenata vezan za kontrolu i usmjeravanje energije u vlastitim biološkom, a onda i energetskom tijelu. Kroz obuku seksualne alkemije shvatila sam zašto popovi hiperventiliraju i nakane se na nevinu djecu. A i na roditeljke, rijetko na roditelja…

Dakle, nametnuti celibat, a ja ću ga zazvati „celi bata“ jer se odnosi na one koji ga konzumiraju jer su prisegenuli te ispod vrlih halja mogu dobro prikriti probleme nastale u toj tako teškoj samokontroli. Zašto je teška? Iz jednostavnog razloga, popovi ne prolaze kroz tajne obuke samokontrole i transmutacije seksualne energije već samo prisegnu i poslije tko živ, tko mrtav. I čitamo novine u kojima je pedofilija u svećenstvu već kao dobar dan. I gle, toliko su glupi i nesvjesni da misle da ih isprike mogu spasiti od užasa i traume koju su nametnuli nekom djetetu! Tako obrazovani ljudi s nemalo nekoliko fakultetskih diploma iza svojih leđa teško da mogu biti tako bedasti i misliti da je isprika dovoljna. Tumačit ću kao potpunu nesvijest i cijepljenost od pojma seksa koji kod njih hiperventilira i oni naprosto žmireći rade ogavne stvari koje bacaju pod tepih pod izlikom, da će im 10 zdravomarija pomoći kao i dragi bog koji sve prašta.

U zadnje vrijeme ne govori se o tome već se priča preusmjerila na neke druge instance, samo da se zaboravi katolički bullshit koji je ravan psihološkom genocidu male djece!

Da ne zalaufam sa psovkama i kletvama, objasnit ću što je iskreni celibat gdje se „celi bata“ ni ne manifestira već zaspi snom pravednika na neko vrijeme, ako vlasnik odluči i zna kako.

Seksualna energija je zapravo jednaka našoj kompletnoj energiji i neistina je da je sad to neka posebna, nedokučiva i bla bla. Naprosto je akumulirana na jednom mjestu i ako nije raspoređena po ostatku tijela, nastaju problemi te se potreba za pražnjenjem utrostručava, kod labilnih ide u devijacije, kod mentalno bolesnih moguće u nasilje itd.
Seksualnu alkemiju nije teško shvatiti. Ona naprosto tehnicira tako da raspršuje akumuliranu energiju u ostatak tijela, a najčešće u mozak gdje stvaramo mega ideje. Ovo nije mjesto za objašnjavanje tehnike već packu katolicima koji sotoniziraju sve što izlazi iz njihovih zidova znanja pa čak i tajnih! Ovdje ih ja sotoniziram te kažem, naučite transmutirati svoju akumuliranu seksualnu energiju i moguće se netko sjeti da ste nekad davno u svojim redovima imali beatificirane!

Ili i tu zavjet šutnje mora egzistirati radi raznih kojekakvih dealova s obiteljima? Ili institucijama? Ili, ili?
Ljudsko neznanje je ogromno, zatvorenost uma još veća, a o sustavu koji dodatno demotivira ljude, savija ih grane te im ne dopušta misliti da i ne govorim.Ali to ne znači da zdrava ljudska znatiželja i prava informacija neće pobijediti!

Previous articleMarin Miletić: Što Hrvatska ima od sankcija Rusiji?
Next articleStrašne vijesti za mladog Vatrenog, otkriveno koliko će biti odsutan s terena: To je jedna od težih ozljeda!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here