Home Sport Šibenik sve prihode od otvaranja sezone donira žrtvama požara

Šibenik sve prihode od otvaranja sezone donira žrtvama požara

257
0

Nogometaši Šibenika i Rijeke danas od 21 sat na Šubićevcu igraju utakmicu prvog kola SuperSport HNL-a. Oba kluba ulaze u novu sezonu s izmijenjenim sastavima, ali se nadaju ponavljanju uspjeha iz prošle sezone. Domaćin je oduševio javnost posebnom gestom.

Naime, Šibenik je na svojim stranicama objavio vijest kako će sav prihod od ulaznica za susret donirati za područja stradala u požaru. Podsjetimo, posljednjih dana buktali su veliki požari na područjima oko grada, ali je situacija stavljena pod kontrolu.

“Uprava kluba je odlučila donirati zaradu od ulaznica za obnovu uništenih područja u požaru. Želimo humanom gestom pomoći ljudima nakon pretrpljene štete od iznenadnog požara. Dođite svi na Šubićevac, zajedno možemo sve! Jedan grad, jedna obitelj!”, stoji u objavi.

U prodaju je pušteno 2913 ulaznica za zapadnu i 150 ulaznica za istočnu tribinu, gdje će biti smještena Armada. Cijena je u pretprodaji bila 50 kuna, a na dan utakmice 70. Djeci do 14 godina slobodan je ulazak na stadion. Ulaznice se mogu kupiti i putem interneta.

Previous articleČovjek u najobičnijoj pekarnici na Hvaru kupio dvije jumbo pizze, cijena je frapantna!
Next articleStiže najgori toplinski val od 1757!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here